Bereid je voor op de magie!

 Bereid je voor op de magie!

BEN JE ER KLAAR VOOR om de magie weer te beleven? Ben je er klaar voor om elke dag weer vervuld te worden van ontzag en verbazing, net zoals toen je een kind was? Bereid je voor op de magie!


Weet je nog dat je als kind stomverbaasd en vol ontzag naar het leven keek? Het was magisch en opwindend, en de kleinste dingen vond je al enorm spannend. 
Je werd geboeid door de rijp op het gras, een vlinder die door de lucht fladderde of door een mooi blad of bijzondere steen op de grond.

Je was ontzettend opgewonden als je een tand of kies wisselde, want dat betekende dat de tandende die nacht langs zou komen, en je telde de dagen af tot aan die magische avond voor kerst (of je verjaardag)!

Ook al had je geen flauw idee hoe de Kerstman op één nacht langs alle kinderen op de wereld kon. Hij deed dat gewoon, en hij stelde je nooit teleur.

Rendieren konden vliegen, in de tuin waren elfjes, huisdieren leken net mensen, speelgoed had een persoonlijkheid, dromen kwamen uit en je kon de sterren aanraken. Je voelde je gelukkig, je fantasie kende geen grenzen en je vond het leven magisch!

De magie van kind zijn

Velen van ons hadden als kind het heerlijke gevoel dat alles goed was, dat elke dag meer opwinding en avontuur beloofde en dat niets ons plezier in al het magische ooit kon bederven.

Maar op een of andere manier eisen verantwoordelijkheden, problemen en narigheid hun tol van ons bij het volwassen worden. We raken gedesillusioneerd, en de magie waar we als kind in geloofden verdwijnt langzaamaan. Dat is één van de redenen waarom wij als volwassenen graag kinderen om ons heen hebben, zodat we het gevoel van vroeger weer kunnen ervaren, al is dat maar voor even.

Ben je er klaar voor om de magie weer te beleven?

The Magic - Rhona Byrne

Ik ben hier om je te vertellen dat de magie waar je vroeger in geloofde, echt bestaat, en dat het gedesillusioneerde perspectief van de volwassene niet klopt.

De magie van het leven bestaat echt – die is even echt als jij.

Het leven kan feitelijk nog veel meer wonderbaarlijker zijn dan je als kind ooit had gedacht en veel adembenemender, ontzagwekkender en opwindender dan ooit tevoren.

Het leven kan feitelijk nog veel meer wonderbaarlijker zijn
dan je als kind ooit had gedacht

Als je weet hoe je de MAGIE moet OPROEPEN, zul je het leven van je dromen leiden. Je zult je afvragen hoe je ooit je geloof in de magie van het leven verloren kon hebben!

Je ziet misschien geen rendieren vliegen, maar alles wat je altijd al wilde verschijnt inderdaad voor je ogen, en alles waar je al zo lang van droomde zie je plotsklaps gebeuren.

Leef het leven van jouw dromen

Je zult nooit precies weten hoe alles zo heeft kunnen lopen dat je dromen werkelijkheid konden worden, want magie werkt in de onzichtbare wereld – en dat is nog het opwindendste van alles!

Ben je er klaar voor om de magie weer te beleven? Ben je er klaar voor om elke dag weer vervuld te worden van ontzag en verbazing, net zoals toen je een kind was? Bereid je voor op de magie!

Dit is het voorwoord uit het boek ” The Magic” van Rhonda Byrne, de schrijver van het welbekende boek “The Secret”. Het boek is een aanrader om in je boeken collectie te hebben. Dit boek zal je leven compleet veranderen, wanneer je de oefeningen doet en het magische woord in je dagelijkse leven toe gaat passen! Het magische woord: Dankbaarheid!

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-13T08:44:57+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant