Wat leuk dat je contact met me opneemt

 Voor vragen, laat hieronder jouw bericht achter en vul je naam en e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken.
Heb je een suggestie of idee? Ook dat stel ik zeer op prijs.

Dank je wel!

Contactformulier

Gegevens VIËsta’s Fulltime Levensgenieters

  • 06 – 22 77 01 22

  • margo@fulltime-levensgenieters.com

  • www.fulltime-levensgenieters.com

Tips & Tools voor ’n Gelukkig & Succesvol leven. Alles over positief denken + Wet van Aantrekking m.b.t Welzijn, Gezondheid, Liefde & Relaties, en carriere

Op zoek naar antwoorden op levensvragen? Heb je altijd al de controle willen hebben over je leven, maar wist je nooit hoe je dat voor elkaar kon krijgen? Op deze pagina reiken we antwoorden aan voor meer positiviteit en geluk in je leven.

Onze missie is om in Nederland zoveel mogelijk mensen te bereiken en hen tips aan te reiken in het pad naar geluk, door te vertellen over de kracht van positief denken en het handelen als regisseur van je leven i.p.v een speler.

Het elkaar positief inspireren, bekrachtigen en het opbouwen van een community netwerk zijn daarbij de belangrijkste doelen.

Sommigen jagen het geluk na, anderen creëren het! Graag neem ik je mee op reis naar geluk, door alle informatie die ik heb ontdekt en de kennis, ervaring en levenslessen die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan met je te delen.

Mijn wens is jou tips & Tools aan te reiken, je te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie. Dit alles is ingedeeld in levensthema’s, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart te kunt gaan leven. Ik wens je veel geluk en positiviteit toe!

Waar je energie in stopt groeit. Dat geldt ook voor activiteiten op het internet. Wil je nieuwe mensen ontmoeten, zoek je antwoorden, hulp of informatie? Dan ben jij de spil in (op) het web. Daar waar jij iets uit wilt halen, vraagt ook om jouw energie. Vraag en het wordt gegeven!

De netwerken zijn er, verder ligt de bal bij jou. Met elkaar kunnen we bewustwording en positiviteit laten groeien. Het aantal fans en gelijkgestemden op zoek naar groei en bewustwording nemen met de dag toe. Ook jij draagt daar zeker je steentje aan bij!.

Wordt ook Fulltime Levensgenieters en meld je aan bij  het platform!

Maak jouw dromen werkelijkheid en creëer geluk, tijd en vrijheid om te doen wat jij wilt!