Thema Gezondheid2019-08-07T11:14:09+00:00

De 5 levensgebieden

Levensgebied: Gezondheid en Welzijn

Een gezond & Vitaal lichaam draagt bij aan een gelukkig leven. Stem je af op het in overvloed leven van een fysieke en mentale gezondheid.Echte fitheid is een zaak van lichaam en geest en de wisselwerking hiertussen. Waar begin je? Voelt het voor jou dat jij tijd en energie kunt besteden aan je gezondheid (zowel lichamelijk als psychisch).Hoe zou het zijn als jij gezondheid zich moeiteloos in jouw leven manifesteert?

Een gezond & Vitaal lichaam draagt bij aan een gelukkig leven. Stem je af op het in overvloed leven van een fysieke en mentale gezondheid.
Echte fitheid is een zaak van lichaam en geest en de wisselwerking hiertussen. Een goede gezondheid begint bij een gezonde mindset.  Waar begin je?
Het is fijn om je emoties te gaan begrijpen en te leren ze bij te sturen. Ze zijn in feite jouw navigatie systeem richting jouw doelen en wensen.

•   Voelt het voor jou dat jij tijd en energie kunt besteden aan je gezondheid (zowel lichamelijk als psychisch).
•   Hoe zou het zijn als jij gezondheid zich moeiteloos in jouw leven manifesteert?
•   Stem je af op het in overvloed leven van een fysieke en mentale gezondheid.

Hier vind je informatie over het toelaten van geluk en hoe je je lichaam en geest gezond kan houden.

Tips & Tools – Levensgebied Gezondheid en Welzijn

Geluk
iets om te doen, en iets om op te hopen.

ALLE TIPS EN TOOLS “GEZONDHEID”

Wat is Flow
Humor wordt ook geassocieerd met ‘flow’ of ‘peak experience’. Een staat van bewustzijn waarbij alleen het nu bestaat, waar je bent, en niet piekert, twijfelt of in je hoofd zit. Hoeveel lach jij!

Veranderpogingen zien als experiment
Dat haalt de lading er vanaf. Weet wat je wilt en focus op 1 ding en maak het concreet. Dan ga je meer kansen zien; die zijn er altijd al maar ze gaan meer betekenis voor je krijgen. Wen je lichaam aan de tinteling van spanning die horen bij nieuwe dingen uitproberen.

Loslaten
Het gaat niet om het loslaten van een verlangen, ook niet om het loslaten van een emotie om je beter te voelen of te komen tot wat je wilt. Maar je te richten op het loslaten van je weerstand, wat je weerhoudt datgene wat je wenst toe te laten. Het gaat dus niet om het beheersen, maar over het leiden van gedachten, om zodoende te reiken naar een goed gevoel.
ALLE TIPS EN TOOLS “GEZONDHEID”

Blogs – Levensgebied Gezondheid en Welzijn

Ga naar de bovenkant