Mastermind meetings

Wil jij een groep gelijkgestemde mensen ontmoeten, dan is een mastermind meeting zeker iets voor jou!
Een mastermind meeting is een fijne en gezellige samenkomst met gelijkgestemde mensen
die net als jij positief, enthousiast en bewust in het leven staan.
En die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en het werkelijkheid maken van hun dromen.

Waarom meetings zo effectief zijn

Wanneer je je omgeeft met winners zal het jou de energie en de inspiratie geven om te gaan voor jouw dromen en er in te blijven geloven! Je helpt elkaar en opent deuren naar nieuwe inzichten, motivatie en energie! Want je hoeft het nooit alleen te doen! Samen sta je sterk!

Het samenkomen in een groep brengt dus veel positieve energie. Door bij elkaar te komen en oefeningen te doen in deze meetings, help je elkaar de persoonlijke wensen nog sterker neer te zetten, beter te focussen en elkaar positief af te stemmen. ​Ervaringen nemen we namelijk waar met onze zintuigen. Door het observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking zullen bepalen.

Naarmate je de oefeningen vaker zult doen, hoe meer je jezelf toe zult gaan staan je natuurlijke staat van Wel-Zijn te ervaren en je verlangens te manifesteren. Het deelnemen aan een (wekelijkse) groepsmeeting kunnen je daarbij geweldig ondersteunen. Deze meetings bieden jou dus een leuke en krachtige manier om jouw dromen werkelijkheid te maken!

Tijdens de mastermind meetingen worden er naast het gezellig samenkomen, Abraham Hicks video’s kijken, en converseren, ook oefeningen gedaan. De oefeningen zijn ontworpen om jou te helpen je weer af te stemmen op de persoon die Jij werkelijk bent. In het oefenen en toepassen hiervan maak je een steeds betere afstemming op de persoon die jij diep van binnen wenst te zijn.

In een meeting doe je bijvoorbeeld focus oefeningen, zet je intenties, vertel je elkaar je successen of de wensen die je hebt voor de toekomst. De oefeningen die onder meer worden gedaan, komen uit boeken van Abraham, geschreven door  Esther en Jerry Hicks. Er kunnen ook eigen oefeningen worden toegevoegd. Dat is geheel vrije keus en alles ontstaat via co- creatie.

Download hier de inspiratie handleiding

Surround yourself with people who have dreams,
desire and ambition
They will help you push for
and realize your own!

Bekijk Levensgenieters Platform

Je leert door te ervaren

Doelstellingen workshops

Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die bij VIEsta centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

Het samenkomen met mensen die:

  • positief in het leven staan
  • vooruit willen gaan
  • gaan voor hun dromen
  • het beste uit zichzelf en het leven willen halen
  • stappen durven nemen buiten hun comfortzone
  • bewust in het leven staan
  • denken vanuit kansen en mogelijkheden

Telkens wanneer ik naar workshops, events en meetings ging gericht op positief werken aan jouw dromen werkelijkheid te maken, bracht het mij zoveel positieve energie en ook vele mooie contacten! Want bovenal geeft het ook veel plezier! Wanneer jij geniet van alles en iedereen om je heen, zal het succes jou toekomen, want je bent dan een magneet voor het positieve!

Vorm jouw eigen mastermind groep!

Vind je het leuk om ook aan een mastermind meeting deel te nemen, maar is er geen meeting bij jou in de buurt, dan kun je natuurlijk ook een eigen meeting groep vormen. Je kunt bijvoorbeeld een groep starten via een facebook event.  Zoek een aantal mensen die met je mee willen doen.

Nodig kennissen, vrienden, familie of collega’s uit, hang briefjes op in centra of supermarkten, bibliotheek etc. Organiseer je het thuis of regel je een locatie in het park tijdens mooi weer, of huur je een locatie (komt meestal uit op 3 euro p.p), alles is mogelijk.

 

 

Wordt het aantal deelnemers te groot, dan kan je opsplitsen. Een groep kan het beste bestaan uit ongeveer 8 tot 10 deelnemers om de kracht en aandacht bij elkaar te houden. Voor een richtlijn kun je met elkaar de oefeningen uit het boek doen welke ook in het kort beschreven staan in de inspiratie Handleiding. Of je kunt met je groep zelf oefeningen bedenken.

Wordt ook Fulltime Levensgenieters en meld je aan bij  het platform!

Maak jouw dromen werkelijkheid en creëer geluk, tijd en vrijheid om te doen wat jij wilt!