Vortex opstellingen

STEL JE VOOR…………

je hebt mooie wensen en je wilt jouw passie(s) leven, een mooie relatie, een leuke baan en genieten van overvloed.
Kortom: je wilt jouw wensen verwezenlijken die jou veel vreugde en energie geven.
Jouw dagen zijn vol plezier & liefde en je geniet volop van elke dag!
Alles wat je wilt lukt!

En stel je NU eens voor …..

dat je dat VANDAAG al kan voelen en eigen kunt maken zodat het werkelijkheid gaat worden!

Van droom naar werkelijkheid

It is not the position you stand, but the direction in which you look.

Wat zijn Vortex opstellingen?

Je wilt iets heel graag, maar het lukt niet. Iets mis je nog om het werkelijk te kunnen geloven en voor je te zien. Of een gedachte houdt je tegen om het te gaan realiseren. Soms heb je alleen nog even een inzicht nodig over hulpbronnen of stappen, om jouw dromen te manifesteren! Vortex opstellingen is een effectieve en fijne vorm van coaching om dit in jou te gaan ontdekken! Jij hebt al jouw antwoorden al, en dat mag je in jezelf naar boven gaan halen! Het is de ideale methode om er al contact mee te maken en al te voelen hoe jouw dromen en wensen er uitzien.

Graag nodig ik je uit mee te gaan om verandering actief op te zoeken, routines te doorbreken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf en anderen te blijven verbazen.

Kortom; speler van het leven worden in plaats van toeschouwer. Wordt die bewuste creator van jouw geluk, zodat jij het maximale uit je leven kunt gaan halen. Jouw dromen waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren, springlevend maken!

Een blue-print van jouw toekomst

Een Vortex opstelling is alles al zo opstellen in dat je er al bent! Alles wat je wenst is er al en die dimensie realiteit dus ook, dus die energie kan ook al neergezet worden in ‘het veld’. Vortex – ofwel Virtual reality opstellingen zijn gericht op dat jouw wens al gerealiseerd is. Je maakt als het ware een foto van je onderbewustzijn, waarin al jouw diepste verlangens liggen opgeslagen en die vertaal je naar een blue-print vanuit jouw onderbewuste, zodat jij jouw dromen gaat leven vanuit een weten!

In een groep stelt een vraagsteller een vraag over een levensthema. Alle facetten die meespelen worden opgesteld door mensen uit de groep ( de representanten) Zij zullen impulsen voelen om op een bepaalde manier te staan ten opzichte van de andere elementen. Zodoende wordt zichtbaar hoe alles in jouw leven zich tot elkaar verhoudt. Door het ervaren van jouw wens middels de opstelling, zul je het meer en meer gaan voelen en integreren. Die energie maak je je helemaal eigen door al in die energie te gaan staan: welke hulpbronnen heb je dan naast je, wat doe je dan, welke eigenschappen zijn er etc….en die inzichten kan je meenemen in jouw realiteit!

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

De basis van het leven is vrijheid;
het resultaat van het leven is groei,
en het doel van het leven is vreugde.

Dit gaat het jou brengen

.
.
.
.
“If you have health, you probably will be happy,
and if you have health and happiness, you have all the wealth you need,
even if it is not all you want. ”

Quotes die inspireren

.
.
.
.
“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed.
Happiness is the spiritual experience of living every minute
with love, grace, and gratitude.”

Quotes die inspireren

Geluk – dat was het! Het was er gewoon. Een waar gevoel van plezier, energie, blijdschap en het gevoel de tijd helemaal te vergeten.
Toen ik kind was dacht ik er niet bij na wat het was, laat staan hoe ik het moest ‘krijgen’. Ik ging volledig op in het spelen, want kinderen bekijken de wereld als één groot spel. Maar toen brak de tijd aan van volwassenheid…….Maar ik leerde opnieuw weer een speler te worden – de architect – van mijn leven, in plaats van een toeschouwer!

Quotes die inspireren

.
.
.
.
.
Wat je bent, is wat je geweest bent,
en wat je zult zijn, is wat je nu doet.

Quotes die inspireren

DE STAP NAAR DE NIEUWE JIJ!

Wat je bent, is wat je geweest bent, en wat je zult zijn, is wat je nu doet

Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

Ervaringen

Deze mensen gingen u voor

Over Margo de Bruin

Lees hier over mijn weg naar levensgenieter worden

Ik begon mij zowel op praktische als theoretische wijze intensief bezig te houden met gedrag, cognitieve psychologie en spiritualiteit. Hierdoor heb ik voor mijzelf de mogelijkheid gecreëerd meer inzicht te krijgen in mijn eigen denken, de bedoeling en werking van emoties en in de beweegredenen van de mens, van het denken en van verlangens op de weg van het nastreven naar geluk.​ Dankzij dit pad wat ik gelopen heb, heb ik een bredere kijk op het leven mogen ontdekken. Ook mijn studie heeft bijgedragen aan deze ontdekkingstocht.