Carrière & Geld

Elke ochtend opstaan met een lach op je gezicht opstaan omdat je zin hebt om naar je werk te gaan. Je vrij en gelukkig voelen in je baan. Tot volle ontplooiing komen van jezelf en in harmonie en met plezier omgaan met je collega’s. En in financiële overvloed leven en datgene kunnen doen wat je wenst. Dat alles is mogelijk zodra je jezelf positief weet af te stemmen, zodat je datgene in je leven creëert waar je naar verlangt.

Geld & Economie

Is er 1 gezamenlijke wereldeconomie?
Alle mensen op deze planeet leven in verschillende werelden en elk werelddeel draagt zijn eigen vibratie, maar er zijn verschillende vibrationele ontvangers. De economie wordt dus geschapen door mensen met diverse afstemmingen in de Wet van Aantrekking. Iedereen creëert zijn eigen economie; dus zijn eigen economische realiteit. Het is maar wat je zelf aan gedachten erover hebt en waar je naar handelt.

Geld en succes is een illusie voor welzijn.
Als je gelukkig kunt zijn in het alleen zijn en het leven met weinig middelen, kan je alle rijkdom vervolgens verwerven, dan komt dat verlangen nooit vanuit een gebrek maar vanuit een wens en dankbaarheid tot meer.

Hoe trek ik overvloed aan?
Als je financieel welzijn zoekt voor jezelf, prijs het waar je het maar ziet. Als je meer overvloed wilt voor jezelf, persoonlijk, of voor anderen om wie je geeft, heb dan geen kritiek op degenen die overvloed ervaren.

Succesvol in werk

Hoe maak ik een project succesvol?
*Frequenties, geduld en afstemmen Dat wat in jou leeft, zal eerst in gelykgestemde energie moeten resoneren met het andere. Stel je hebt een enorme passie voor een project; je wilt dit op de markt zetten via een bedrijf. Hoe fantastisch het idee ook is, ze wijzen het af. Jouw trilling is op dat moment veel hoger dan van het bedrijf, waardoor ze ’t als teveel verandering en bedreigend ervaren. Door het stap voor stap op te bouwen, kan de frequentie zich met elkaar gaan matchen; vertrouwen word geboren

Alle Tip & Tools per Levensgebied

Zingeving

Tips & Tools

Liefde & Relatie

Tips & Tools

Geld & Werk

Tips & Tools

Gezondheid & Welzijn

Tips & Tools

Vrijetijd

Tips & Tools