GEZONDHEID EN WELZIJN

Het is fijn om je emoties te gaan begrijpen en te leren ze bij te sturen. Ze zijn in feite je navigatie systeem richting je wensen. Ook alles over het toelaten van geluk en hoe je je lichaam en geest gezond kan houden.

Bewustzijn

Wat is Flow
Humor wordt ook geassocieerd met ‘flow’ of ‘peak experience’. Een staat van bewustzijn waarbij alleen het nu bestaat, waar je bent, en niet piekert, twijfelt of in je hoofd zit. Hoeveel lach jij!

Veranderpogingen zien als experiment
Dat haalt de lading er vanaf. Weet wat je wilt en focus op 1 ding en maak het concreet. Dan ga je meer kansen zien; die zijn er altijd al maar ze gaan meer betekenis voor je krijgen. Wen je lichaam aan de tinteling van spanning die horen bij nieuwe dingen uitproberen.

Waarom kleine stappen
Als je vanuit een situatie wat je niet wilt/ anders wilt een keuze maakt wat je wel wilt, ben je qua gedachten vibratie vaak nog ver verwijderd van wat je wilt. Als je dan de weg van de actie volgt voordat je de inhoud van je vibratie hebt verbeterd en afgestemd, krijg je iets dat overeenstemt met je huidige vibratie i.p.v iets dat overeenstemt met je verlangen. Breng dus eerst je gedachten overeen met je verlangen en check je emoties of je de gedachten gelooft. Dan pas ben je afgestemd.

Is een reading met de doden werkelijk?
Wanneer mensen sterven en dus terug gaan naar het Niet-fysieke en met pure positieve energie versmelten, sluiten zij het ‘gat’ en laten zij al hun twijfels en angsten achter. Reading over de doden; je bent dan niet afgestemd op wie hij/zij nu is. Er is dan afgestemd op de gedachtenvorm die hem/haar omgaf tijdens haar laatste levensperiode.

Emoties

Loslaten
Het gaat niet om het loslaten van een verlangen, ook niet om het loslaten van een emotie om je beter te voelen of te komen tot wat je wilt. Maar je te richten op het loslaten van je weerstand, wat je weerhoudt datgene wat je wenst toe te laten. Het gaat dus niet om het beheersen, maar over het leiden van gedachten, om zodoende te reiken naar een goed gevoel.

Negatieve emotie
Deze ervaren betekent dat je leven groei heeft veroorzaakt die je op het moment van de negatieve emotie niet wilt toelaten!

Jouw ziel is er één van liefde, niet van veroordelen.
Het merendeel van de negatieve emoties die je voelt, worden niet veroorzaakt omdat het onderwerp van je gedachte fout is, maar juist omdat jij iets veroordeelt wat jouw ziel niet veroordeelt.

Itensiteit van de emotie
Deze staat altijd in verhouding tot de gedachte die je met de Wet van Aantrekking hebt aangetrokken.

Vertaling van emotie
Emotion: E-motion = Energie in motion. Where the intention goes, the energy flows, the results shows.

Emotie is een indicator
Jouw emoties zijn absolute indicatoren van jouw vibrationele lading. Daardoor vormen zij een perfecte afspiegeling van wat op dat moment je aantrekkingspunt is. Je emoties helpen je inzien, van moment tot moment, of je al dan niet de vervulling van je wensen toelaat.

Controle over je emoties
Misschien geloof je dat je geen controle hebt over je emoties, of dat je je emoties onder controle zou moeten hebben. Je kunt je emoties beter op een andere manier benaderen, door meer aandacht te besteden aan hoe je je voelt, en toe te staan dat je emoties belangrijke graadmeters zijn.

Wat zeggen je emoties
Hoewel je een helder verlangen hebt geformuleerd van de tegenstelling die je hebt afgewogen, en je je focus dus vaak richt op de tegenovergestelde situatie waaruit de wens ontstond, in plaats van aandacht te geven aan de wens zelf, zegt jouw vibratie – en je bijbehorende emoties – meer over de reden achter je verlangen dan over het verlangen zelf!! Wees dus niet bang voor je wensen….

Geluk
iets om te doen, en iets om op te hopen.

Positieve veranderingen in je leven
Wanneer je elke dag een verbetering aanbrengt,vinden uiteindelijke grote dingen plaats.Kijk niet naar snelle, grote verbetering.Zoek per dag naar een kleine verbetering.Dat is de enige manier waarop het lukt – en als het lukt,dan is het blijvend!

Veranderingen in je leven
Om werkelijk positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen, moet je NIET meer kijken naar HOE HET IS, en ook niet naar hoe anderen je zien, en meer aandacht schenken aan hoe jij de dingen graag zou zien. Door hiermee te oefenen zul je je punt van aantrekking veranderen en een grote verandering in je leven ervaren.

Gezondheid & Welzijn
Alles over lichaam en geest

Dromen
Als je wakker wordt na een plezierige droom, kun je erop vertrouwen dat de overheersende gedachten rondom dat onderwerp in de richting wijzen van manifestaties die je WEL wilt. Als je wakker wordt uit een naar voelende droom, weet dan dat je overheersende gedachten bezig zijn in de richting van situaties – en deze in je leven aan te trekken – die je NIET wilt.

Dromen als indicator
Je dromen zijn de uitdrukking van je huidige staat van denken, je emotionele staat (dus hoe je droom voelde is belangrijk) en waar je op bent afgestemd. Zo zijn dromen een soort voorproefje van wat komen gaat. Als je ergens over droomt, is er altijd sprake van afstemming op gedachten die je hebt gehad. Het feit dat het nu gestalte krijgt in jouw droom betekent dat je het aardig wat aandacht hebt gegeven.

Hoe wordt en blijf ik gezond?
Wie het meeste over ziekte praat, zal vaak ziekte in zijn leven hebben. Wie het meeste over gezondheid praat, zal gezondheid hebben. Wie het meeste over succes praat, zal succes hebben.

Waarom therapieën en bepaalde manieren van helingen niet werken
Je creeërt op grond van waar je aan denkt, en dus levert het je geen enkel voordeel op na te denken over de dingen die je niet wilt, je dingen te herinneren die je niet wilt, dingen die je niet wilt te bekijken, of te praten over dingen die je niet wilt. Zorg dat je actieve vibratie/ gedachten betrekking heeft op wat je wilt en zie dan eens hoe snel je leven zich aanpast aan je vibratie.

Geboren worden in/ met fysieke of emotionele problemen
Wanneer je in de fysieke belevingswereld gekomen bent met een krachtige intentie anderen te leren over welzijn, had je al voor je geboorte de bedoeling vroeg te worden blootgesteld aan contrast. Omdat je de kracht begreep van het vragen waartoe die ervaring zou leiden; het contrast zou je verlangen al vroeg in je fysieke ervaring stimuleren. Want wanneer je werkelijk weet wat je niet wilt, vraag je met meer duidelijkheid om wat je wel wilt, en het resultaat is dat je “virtuele banksaldo” sneller groeit.

Wat zegt onbalans mij?
Iedereen wil zich goed voelen omdat het niet-fysieke deel van ons -ons Innerlijk Wezen – zich ook goed voelt, altijd, onvoorwaardelijk. Dus op ieder moment dat je je minder dan goed voelt, is er iets heel erg uit balans. Omdat kinderen hun gedachten van weerstand korter hebben beoefend dan volwassenen, is het voor hen makkelijker terug te keren naar hun toestand van balans en die vast te houden.

Wat je bent
Wat je bent, is wat je geweest bent, en wat je zult zijn, is wat je nu doet.

Be – don’t try to become.
Within these two words, be and becoming, your whole life is contained. Being is enlightenment, becoming is ignorance.

In balans zijn
Balans is wanneer jouw Fysieke Ik en je ziel met elkaar synchroon lopen in de manier hoe je naar je zelf en je leven kijkt.

Goedkeuring van ouders
Veel van de onbalans die mensen voelen lang nadat zij de directe omgeving van het thuis uit hun kinderjaren hebben verlaten, komt voort uit de onmogelijke poging hun eigen richtingsysteem te vervangen door het vragen om goedkeuring van hun ouders.

Mening van je ouders
Je had niet de bedoeling de mening van je ouders te gebruiken om je eigen overtuigingen, verlangens en acties te beoordelen, en zo de juistheid ervan vast te stellen. In plaats daarvan wist je voor en nadat je geboren bent, dat het de relatie tussen de mening van je ziel en jouw huidige gedachte was, op ieder moment, die jou perfecte sturing zou bieden; in de vorm van emoties. Laat je jouw emotionele richtingsysteem vervangen door de mening van je ouders of buitenwereld in hoop voor goedkeuring van anderen? Of durf je te leren vertrouwen op jouw eigen emoties en GPS?

Wat zijn tekenen van persoonlijke groei
Wanneer je liefde voelt, betekent dat dat je gegroeid bent, en op het moment van die gedachte ben je meegegaan met de gedachte van liefde. En wanneer je verrukking voelt, je passie voelt, je opgewonden bent, je interesse voelt; wanneer je bent afgestemd, aangesloten, ingeschakeld betekent dat je gegroeid bent.

Je bent altijd al jezelf.
Je ziel is altijd al afgestemd op jouw volle potentie, jouw verlangens en je volle bewustzijn. Het zijn alleen je gedachtes die je afhouden van de volledige afstemming van dat wat je altijd al was, bent en zult zijn. Om volledig in verbinding te blijven met jouw eigen groei (ofwel vortex / virtuele werkelijkheid) die ontstaan zijn vanuit de ervaringen van contrast en er dus allemaal al is, is verandering nodig om je je eigen groei te kunnen bijhouden. Wanneer je emotionele ongemakkelijkheid voelt, betekent dit dat je de andere kant op beweegt van wat je wensen daadwerkelijk zijn en je bron al weet.

Waarom heb ik verschillende typen mensen in mijn leven?
Voor zover je harmonie nog niet geaccepteerd hebt als een manier van leven, zul je mensen blijven aantrekken die jouw werkelijkheid aanvechten of ontkennen. Als je deels nog aan je oude (ongezonde) gevoelsgewoonten vastzit, zal je leven een mengeling zijn van de mensen die denken vanuit de oude, op angst gebaseerde werkelijkheid én nieuwe denkers, die uitgaan van de ziel.

Hoe laat ik welzijn toe?
​Als je in balans komt met wie-jij-werkelijk-bent, als je leert van jezelf te houden, zullen de anderen met wie je omgaat niet in staat zijn die stroom van welzijn tegen te werken. Ze zullen ofwel ook van jou houden – of ze zullen wegvallen uit jouw belevingswereld.

Hoe kom ik los van een vijandbeeld?
Als je nee zegt tegen je eigen kracht is er een goede kans dat je een vijandbeeld ontwikkelt! je plaatst je eigen ontkende kracht buiten je en deze is dan tegen jou gericht, als reflectie van jouw afwijzing van je eigen kracht. Als je JA zegt tegen je eigen kracht, hoef je geen vijandbeeld te ontwikkelen!

Wat is het toppunt van zelfwaardering?
Het toppunt van zelfwaardering is jezelf toelaten vibrationeel in balans te met je ziel, met de gegroeide Jij. En het is niet nodig dat je je op jezelf richt om dat te doen. Voor de meeste mensen is het vooral in het begin juist makkelijker balans te vinden terwijl ze zich op allerlei andere dingen richten i.p.v op zichzelf.

Alle Tip & Tools per Levensgebied

Zingeving

Tips & Tools

Liefde & Relatie

Ware liefdesrelatie
Tips & Tools

Geld & Werk

Tips & Tools

Gezondheid & Welzijn

Tips & Tools

Vrijetijd

vrijetijd en camping
Tips & Tools