VIËsta - Levensgebied Liefde en Relaties Vanuit de juiste intentie jouw grenzen aangeven

Je voelt je tekort gedaan, aangevallen of niet gezien. Je reageert vanuit jouw pijnpunten op de ander door streng jouw grenzen aan te geven, of je komt opeens fel uit de hoek. De ander schrikt en weet niet wat er gaande is. Of de ander is verbijsterd want je vond het toch altijd prima?
Voor jou werkt het zo niet meer. Je wilt beter voor jezelf gaan zorgen en liever zijn voor jezelf. Maar hoe doe je dat?

Het aangeven van wat JE WILT, ofwel je grens aangeven en daardoor aangeven wat je dus wel wilt, is belangrijk om dat zogezegd vanuit het juiste vibrationele  vertrekpunt te doen. Wat dat inhoudt, is dat je goed bij jezelf nagaat: vanuit welke gedachten en vanuit welk gevoel doe ik dit nu?

Ik ben mijzelf steeds meer gewaar aan het worden wat ik op dat moment voel en of ik reageer vanuit het kleine ongeziene kind, of vanuit het volwassen stuk.
Soms is het nog lastig om dat in oogpunt te nemen, omdat de trigger een groot pijnpunt raakt. Maar telkens als het gebeurt probeer ik me wel gewaar te zijn van wat ik uitzend via de Wet van Aantrekking.

Denken vanuit dat je je moet BESCHERMEN door bijvoorbeeld een lichtbol om je heen te visualiseren of dat je grenzen moet aangeven, is een gedachte vanuit een GEBREKKIG UITGANGSPUNT.

Daarmee zend je dus telkens de signalen uit dat je je zou moeten beschermen of weren zodat het je niet wéér overkomt.
En wat trek je dus aan…..nog meer situaties waarin je wordt uitgedaagd en dat je voelt dat je jouw grenzen moet gaan aangeven.

Ik ben dus nu vooral aan het oefenen in het gevoel van:

…IK BEN DE HOOFDPRIJS (bijvoorbeeld in de liefde)
…Mensen vinden het heel fijn om in mijn buurt te zijn
…Mensen spreken graag met mij af
…Mensen respecteren liefdevol mijn tijd

En zo zijn er vast nog allemaal andere mooie affirmaties!

Oefenen oefenen oefenen dus….
En vooral…ook VIEREN wanneer ik zie dat het al wel goed gaat! Filmpjes van Abraham daarin zijn zo waardevolle inzichten en helpen mij om me positief af te stemmen

★ ★ ★

#oefening “FOCUS WOORD”

👉🏼WOORD : “Respect (grenzen aangeven, zelfwaardering)

Met deze oefening maak je deze energie jou eigen en ga je het steeds meer manifesteren!

Focussen op een woord en alles opschrijven wat je daarbij VOELT (belangrijk!l ) en waar je dat woord allemaal mee associeert qua gevoelens, bezigheden, gebeurtenissen etc.

Wanneer je de woorden opschrijft voel dan ook echt hoe dat zou zijn, voel de energie er van!

Dan activeer je die energie OOK IN JOU!

Schrijf hieronder in de reacties jouw woorden.✍️😃

Daarmee stel jij jouw FREQUENTIE en jouw hersenen in op het onderwerp en de energie op POSITIEF VERWACHTEN

DAARDOOR zal er steeds meer op jouw pad komen via de Wet van aantrekking, wat aansluit op de vibratie van positief verwachten en dat specifieke woord ..( dus welk willekeurig woord jij je op focust en mee aan de slag gaat)

Margo de Bruin - VIËsta
Website
AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

Klik hier!

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!