De kunst van het vinden van geluk

Het pad naar fulltime levensgenieter worden

Het is mijn wens jou te inspireren om levensgenieter te zijn, zodat jij jouw dromen springlevend kunt gaan maken!  Ik neem je dan ook graag op reis naar (nog meer) levensgenieter zijn. Met de evenementen en workshops die ik organiseer, het Levensgenieters Platform en de Tips en Tools kan jij je ontwikkelen tot de persoon die jij wilt zijn!

Ik wens je veel geluk, succes en positiviteit toe! 

Margo de Bruin - VIËsta

Over Margo de Bruin

Mijn naam is Margo de Bruin. Het is mijn passie mensen te inspireren over het creëren van geluk. Met mijn evenementenbureau VIËsta ben ik van deze passie mijn werk gaan maken.

Jouw dromen springlevend maken,
dat is mijn passie!

Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral;
je passie te leven!

Ik vind het altijd interessant om mensen te ontmoeten die op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen in hun reis naar geluk. Mensen die het beste uit het leven willen halen, willen netwerken en willen inspireren. Evenementen is de ultieme vorm van mensen bij elkaar brengen, met elkaar iets beleven en van elkaar leren.

Ook fascineert het mij hoeveel wegen er zijn in het pad van bewustwording en hoe gepassioneerd mensen zich binnen dit veld inzetten om het beste uit het leven te willen halen, voor zichzelf en voor anderen. En vooral ook de verbondenheid met de mensen die je daarin ontmoet, de openheid en hoe de ander echt gezien wordt door elkaar.

The basis of your life is freedom. The purpose of your life is joy. And the result of your life is expansion

Mijn verhaal: hoe het begon

Geluk – dat was het! Het was er gewoon. Een waar gevoel van plezier, energie, blijdschap en het gevoel de tijd helemaal te vergeten. Toen ik kind was dacht ik er niet bij na wat het was, laat staan hoe ik het moest ‘krijgen’.

Ik ging volledig op in het spelen, want kinderen bekijken de wereld als één groot spel. Ik was een heel geluk blij ei. Ik heb wat afgelachen en gespeeld. Mijn jeugd was voor mijn gevoel een groot feest. Maar toen brak de tijd aan van volwassenheid…….

Ja geluk dat was het! Een kort moment in mijn lange tijd van zoeken, verdriet, boosheid en angst. Een lange zoektocht naar mijzelf was begonnen. Het verlangen naar die geluksmomenten van mijn jeugd, was een intens gelukkig gevoel dat me niet lang genoeg kon duren, dat ik wilde vasthouden en in een doosje stoppen om het er later weer gaaf en ongeschonden uit te kunnen halen en opnieuw te beleven, waar en wanneer ik maar zou willen.

Dat ene korte geluksmoment in die gedachten zou weer voorbijgaan en ik zou er niet meer aan overhouden dan een herinneringsbeeld, een nagloeien van een allang gedoofd vuur. Maar voor even was dat besef van zwaarte ver weg, weggedrukt door de kracht van de beleving.

Totdat ik het antwoord vond in dat geluksmomenten herinneren een weg is naar geluk!

Margo de Bruin - VIËsta

Ik ging op zoek naar de betekenis van het diepste verlangen van ieder mens. Ik ben de psyche en de levenskunst zo interessant gaan vinden dat hieruit een passie ontstaan is om dit te delen.

De positieve ommekeer

Hoe individueel een ervaring van geluk ook kan zijn, het is en blijft een algemeen verlangen.
Het gaat dan niet om zomaar een verlangen naast vele andere doelen in het leven.
Geluk is een uiteindelijk doel, een overkoepelend motief van alle verlangens

Ik bleef mijzelf vragen stellen als: “hoe bereiken we ons geluk; waarom lukt het de één wel en de ander niet; hoe komt het dat iemand telkens terug valt. Kortom; wat is de kunst van het gelukkig zijn met het leven?” En toen kwam voor mij het antwoord op mijn pad, toen een goede vriend mij in een boek gaf van Abraham Hicks. Een andere wereld ging voor mij open! Het raakte mij recht diep in het hart.

Er werd iets in mij geraakt waardoor ik wat in mij voelde veranderen. Ik voelde de energie in mij opbruisen, kreeg het stuur van mijn leven weer in eigen handen en voelde weer vuur in mijn hart. Kortom, ik werd weer een speler – de architect – van mijn leven, in plaats van een toeschouwer. Mijn motivatie om VIEsta op te starten was geboren.

Ik was er lang van overtuigd geweest dat je eerst je verleden moest aangaan en helen, om te komen tot dat gewenste geluksgevoel.

De kunst van het geluk

Op het pad van persoonlijke ontwikkeling ben ik meerdere keren nieuwe wegen ingeslagen wat op dat moment goed voelde voor mij. Het is een ontdekkingstocht. Ik heb dan ook diverse methodes gevolgd middels (jaar)opleidingen, vele workshops en retraites, zelfstudie, seminars en lezingen. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd.

Zo ben ik onder meer crew member geweest tijdens het Unleash the Power Within Seminar in Rome van de Amerikaanse topcoach Anthony Robbins en enkele workshops gevolgd. Daarnaast heb ik een jaaropleiding Emotionele Fitness gedaan aan het Roy Martina instituut en een jaaropleiding Familie & Organisatie opstellingen.

The basis of your life is freedom. The purpose of your life is joy. And the result of your life is expansion

Event manager met een visie

Hoofd en hart raken als positive life coach

Mijn passie vertaald naar VIËsta

Ik maakte mijn droom waar. Voortvarend als ik was, startte ik direct na het in 2005 afronden van mijn studie mijn eigen evenementen organisatie Display Events op 2 mei 2006 en organiseerde danslessen, Latin Party’s, en kunstworkshops op scholen. Meer en meer werd ik bewust van mijn wens om mensen te bereiken, te ontroeren en te inspireren. “Wat doe je in het leven, wat maakt je gelukkig, wat is je passie?” waren onder meer de vraagstellingen die ik beoogde tijdens het organiseren van een bewustzijnsfestival, VIËsta genaamd. In 2010 beëindigde ik mijn bedrijf.

Positief denken en bewustwording is mijn levenswijze geworden. Daarnaast is het evenementen organiseren en mensen bij elkaar brengen en een bijzondere beleving mee te geven ook iets wat van nature in mij leeft. Omdat ik dus gaandeweg mijn persoonlijke ontwikkelingsreis zoveel heb ontdekt, wilde ik deze passies gaan vertalen naar een evenementen organisatie en het community platform Fulltime Levensgenieters. Tien jaar later op 2 mei 2016 startte ik opnieuw een evenementenbureau: VIËsta.

Positive Life Coach

Ik heb mijn studie Cultureel Maatschappelijk Vorming gedaan aan de hogeschool van Utrecht, gespecialiseerd. De specialisatie van deze opleiding is evenementen organisatie en agogiek, waarbij gedragsverandering en bewustwording als doel voor ogen staan. Ofwel het begeleiden van mensen ter bevordering van het cultureel, maatschappelijk, sociaal en individueel welzijn.