Thema Geld en Werk2019-08-07T11:08:34+00:00

De 5 levensgebieden

Levensgebied: Geld en Werk

Geld is een belangrijk onderdeel in je succesvol en gelukkig voelen. Het beïnvloedt ook jouw andere levensgebieden.

  • Elke ochtend opstaan met een lach op je gezicht opstaan omdat je zin hebt om naar je werk te gaan.
  • Je vrij en gelukkig voelen in je baan.
  • Tot volle ontplooiing komen van jezelf en in harmonie en met plezier omgaan met je collega’s.
  • En in financiële overvloed leven en datgene kunnen doen wat je wenst. Dat alles is mogelijk zodra je jezelf positief weet af te stemmen, zodat je datgene in je leven creëert waar je naar verlangt!

Dat alles is mogelijk wanneer je Ja zegt tegen jouw dromen en wensen en de stap neemt naar het moeiteloos ontvangen van geld, zodat je datgene in je leven creëert waar je naar verlangt!

 

Waarom is geld zo belangrijk?

Geld is een belangrijk onderdeel in je overvloedig voelen. Het beïnvloedt ook jouw andere levensgebieden. Geld is niet absoluut bepalend voor de ervaringen in je leven. Toch staat geld voor de meeste mensen gelijk aan vrijheid.  Doordat je je diep bewust bent van je recht op vrijheid, het vormt de kern van wie je bent, is jouw relatie met geld een van de meest belangrijke aspecten van je leven. Dat komt mede doordat heel veel wat we ervaren, doen en zien gerelateerd is aan geld.

Ontdek hoe jij jouw mindset kunt trainen en jouw leven in overvloed aan geld kunt gaan leven.


Geld resoneert binnen de voornaamste levensgebieden in jouw leven.

Hoe zie jij jezelf in relatie tot geld, liefde & relaties, gezondheid & welzijn, vrijetijd en zingeving? Laat je het jezelf gemakkelijk toe, of heb je de neiging om jezelf onbewust hier en daar te saboteren.

Waarin durf jij te kiezen om in overvloed te leven? Waarin geniet jij volop?

Daag jouw beperkende overtuigingen uit.

 

Wat jij gelooft, zal bepalen wat je succes is in het leven, want dat is wat je creëert. Overtuigingen zijn slechts gedachten die je blijft denken. Voor een gelukkig succesvol leven is het dus belangrijk andere gedachten te gaan trainen als de huidige gedachten jou niet dienen!

>> Geloof je dat je hard moet werken om geld te verdienen?

Als je dat doet, dan zal dat zeer waarschijnlijk ook zo zijn.

>> Geloof je dat het moeilijk is om geld te verdienen?

Als je dat doet, zal het zijn.

Via het Fulltime Levensgenieters platform gaan we werken aan een positieve mindset.

Afb  19 september 2018 ·  (get on the road today)

(Button) Succesvol naar Financiële Vrijheid.

Tips & Tools – Levensgebied Geld en Werk

Geld & Economie -Succesvol in werk

ALLE TIPS EN TOOLS “GELD EN WERK”
Is er 1 gezamenlijke wereldeconomie?
Alle mensen op deze planeet leven in verschillende werelden en elk werelddeel draagt zijn eigen vibratie, maar er zijn verschillende vibrationele ontvangers. De economie wordt dus geschapen door mensen met diverse afstemmingen in de Wet van Aantrekking. Iedereen creëert zijn eigen economie; dus zijn eigen economische realiteit. Het is maar wat je zelf aan gedachten erover hebt en waar je naar handelt.

Hoe maak ik een project succesvol?
*Frequenties, geduld en afstemmen Dat wat in jou leeft, zal eerst in gelykgestemde energie moeten resoneren met het andere. Stel je hebt een enorme passie voor een project; je wilt dit op de markt zetten via een bedrijf. Hoe fantastisch het idee ook is, ze wijzen het af. Jouw trilling is op dat moment veel hoger dan van het bedrijf, waardoor ze ’t als teveel verandering en bedreigend ervaren. Door het stap voor stap op te bouwen, kan de frequentie zich met elkaar gaan matchen; vertrouwen word geboren

Hoe trek ik overvloed aan?
Als je financieel welzijn zoekt voor jezelf, prijs het waar je het maar ziet. Als je meer overvloed wilt voor jezelf, persoonlijk, of voor anderen om wie je geeft, heb dan geen kritiek op degenen die overvloed ervaren.
ALLE TIPS EN TOOLS “GELD EN WERK”

Blogs – Levensgebied Geld en Werk

Ga naar de bovenkant