Waarom het delen van je droomdoelen de kans op realisatie vergroot!

Waarom het delen van je droomdoelen de kans op realisatie vergroot!

Deel je dromen en je maakt ze waar! Het is spannend, maar oh zo effectief: het delen van je droomdoelen! Want wil je meer succes halen, dan moet je anderen deelgenoot maken van jouw droomdoelen en dat doe je mede door het delen van jouw dromen!

Succes zit in het delen van je wensen en droomdoelen!

Jouw dromen leven: JA het is mogelijk! Op elke gebied: gezondheid, spiritueel, in je relaties, sociaal, zakelijk en financieel. Wat zijn jouw dromen en durf je ze te delen met de buitenwereld?

Houd jij al jouw dromen voor jezelf of durf jij ze te delen met anderen? Eng? Misschien wel, maar is het niet zo dat wie zijn kwetsbaarheid durft te tonen juist zijn ultieme kracht laat zien? Ja het is spannend, maar oh zo effectief: het delen van je droomdoelen! Ik kom steeds meer tot de conclusie dat echt succes komt door het delen van dromen. Roep jouw dromen en wensen van de daken.

Hoe meer mensen er kennis van nemen, hoe groter de kans dat je dromen worden verwezenlijkt. Je maakt anderen deelgenoot van jouw droom. Je legt je ziel er in en laat mensen er feeling mee krijgen.

En dat is je doel: dat mensen jouw wens, jouw Ik, jouw product, jouw bedrijf etc. zullen gaan waarderen en er bij willen zijn, iets van willen kopen of zich mee willen associeren. Tegenwoordig is het met social media gemakkelijker dan ooit. We zijn nu letterlijk een paar muisklikken van iedereen verwijderd!

Wat zijn jouw dromen? Welke beelden heb je er bij? En welke stappen vind je nog spannend om daarin te maken of houden je daarin tegen? Laat de kwartjes vallen, opdat jouw ogen gaan glinsteren en je dankbaarheid en enthousiasme gaat voelen.  Durf te dromen!

Als je je droom deelt, wordt je uitgedaagd je droom voor je te gaan zien.
Je wordt ‘gedwongen’ om hem in een mooie volzin
of een paar kernwoorden naar buiten te brengen.

Nee, hij hoeft nog niet definitief te zijn.
Je mag ‘m altijd bijschaven.

Als je je droom naar buiten brengt, geef je mensen de kans jou vragen te stellen die jou helpen je droom nog scherper te krijgen. Als je je droom deelt gaan mensen met je meedenken.
Ze helpen je te toetsen of deze droom echt klopt.


Dromen en wensen delen helpt!

Ieder mens is anders, maar ieder mens heeft doelen…of dit nou grote of kleine doelen zijn maakt niet uit.

Wat is jouw doel?
Wat wil jij bereiken?
Wat wil je betekenen, voor de mensen om je heen, voor de wereld?
Waar zou jij nu echt helemaal gelukkig van worden als je dat zou kunnen bereiken?

In Nederland zijn we bescheiden en lijkt het wel alsof dromen alleen is voorbehouden aan kinderen. Je moet blijkbaar met twee benen op de grond blijven staan, het liefst nog vol in de klei. Maar zijn jouw dromen in feite niet de enige echte basis voor jouw plezier in het leven?

Succesvol vanuit passie

2019-08-21T16:09:14+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant