Volg je hart

Je kunt naar je hoofd luisteren of naar je hart. Daarnaast kun je ook naar de meningen van anderen luisteren. Als jij je goed wil voelen en het juiste pad wil volgen, het pad dat voor jou is weggelegd, dan zul jij je hart moeten volgen. Je hart weet wat het beste voor jou is. Je hart weet veel dingen die je hoofd niet weet. Je hart kan veel verder kijken.

Als je stil bent en je op je hart concentreert en echt de liefde, compassie, vreugde, kalmte in je hart voelt, dan ben je aangesloten op je hart en kun je keuzes maken vanuit je hart. Je kunt dan praten en activiteiten doen vanuit je hart.

Jouw hart is jouw gids en zal jouw de juiste kant op begeleiden. Dit kun je dus alleen doen als je stil bent en echt luistert naar wat je hart je te zeggen heeft. Dit is ook wel het kleine stemmetje in je, je intuïtie die tegen je praat.

Jouw hart is jouw gids en zal jouw de juiste kant op begeleiden

Leef vanuit je hartJe weet ook wanneer je hart tegen je praat, als dat wat je denkt vanuit liefde is en vanuit compassie en vanuit het geheel. Als je iets in je hoort vanuit eigen belang, vanuit persoonlijk gewin, dan is het niet je hart. Je hart denkt vanuit ‘’wij’’ in plaats van ‘’ik.’’

Je hart werkt altijd vanuit liefde en nooit vanuit angst. Angst is het gebrek aan liefde en kan dus niet je hart zijn. Als je ervoor zorgt dat je alle keuzes vanuit liefde maakt en niet vanuit angst, zit je altijd goed.

Altijd op het juiste pad

Mediteer wat vaker om contact te maken met je hart. Concentreer je op je ademhaling en op de liefde die van en uit je hart stroomt. Voel de pure liefde, compassie en vreugde in je hart. Voel de kalmte en het vertrouwen in je hart en je kunt alles aan.

Als je activiteiten vanuit de passie van je hart doet, dan is het altijd goed. Volg je je hart, dan zit je altijd op het juiste pad. Je hoeft je nergens meer druk om te maken, want je weet dat die weg de juiste is!

Als je je goed voelt, dan ben je verbonden met je hart. Dan ben je verbonden met de bron binnenin je. Wanneer je je goed voelt, wil je hetzelfde als de bron binnen in je.

Wanneer je luistert naar je intuïtie en je meteen handelt naar deze ingevingen, zal je altijd de juiste keuzes maken. De intuïtie begeleidt je letterlijk op dat moment. Luister dus altijd naar dat stemmetje in je en neem meteen actie. Het is ten goede van jou.

Jamie-Vousten
GASTBLOGGER: Jamie VoustenFeelgood coach, schrijver
Helpt positieve ondernemende vrouwen en mannen hun droomleven te creëren.
Echte Voeding - Jamie Vousten

Echte voeding 
Auteur: Jamie Vousten

Revieuws:
Ik heb het boek ”Echte voeding” in een keer uit gelezen, het leest heerlijk weg. Door het lezen van dit boek ben ik een stuk wijzer geworden over wat écht goed voeding is, en dat je bepaalde voedingsmiddelen helemaal niet nodig hebt om gezond te leven.

“Wat ik zelf erg leuk vind, zijn de recepten voor alle eetmomenten van de dag. Boordevol ideeën om lekker en gezond te eten in de morgen, middag en avond!”

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES?
Je kunt reacties plaatsen. Heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een post zou willen zien.
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes KLIK HIER

ARTIKEL DELEN
Vind je deze post waardevol? Via onderstaande knoppen deel je deze gemakkelijk met je netwerk. Leuk als je dit artikel wilt delen! Zo kun je ook de mensen in jouw netwerk op weg helpen naar (nog) meer Succes & Geluk!