De essentiële stap tot de vervulling van jouw wensen

De essentiële stap tot de vervulling van jouw wensen

Hoe kom je tot de werkelijke vervulling van jouw wensen. En, wat doe je als jouw wens vervuld is, maar de resultaten tegenvallen? Abraham Hicks vertelt je in dit filmpje de shift die je nodig hebt om je dromen te manifesteren.  Een interessant en ook leuk filmpje waar Abraham met een humoristische noot, een heel essentieel inzicht geeft op een verhelderende simpele manier.

Stap in de modus van ontvangen. Blijf enthousiast over jouw verlangen, en gefocust op jouw vortex versie (jouw meest ideale versie) van jouw verlangen, ongeacht of het al (deels) gemanifesteerd is en hoe de condities en omstandigheden er in zijn.

Blijf enthousiast over jouw verlangen
ongeacht de resultaten

Ook al zijn de uitkomsten – de condities – van je wens anders dan dat je had gewenst, laat je daardoor niet beïnvloeden en voel je er niet teleurgesteld over.

Heb vrede met hoe het nu is, en blijf gefocust op hoe je het WEL zou willen, want het is een reis in totstandkoming van hetgeen je wilt!

Blijf er aan denken hoe jouw hart erover denkt; die altijd en overal afgestemd is op de Bron. Die is altijd 100% gefocust op positieve resultaten, de resultaten die jij wilt, jouw dromen die vervuld zijn.

Zet jezelf op de positieve verwachtingsmodus

Stap 1: vragen om iets en stap 3: het toelaten. Dit zijn 2 verschillende stappen die meestal op verschillende momenten in de tijd plaatsvinden. Je kan niet in de vraagmodus en in de ontvangende modus zijn op hetzelfde moment.

Wat er vaak gebeurt is dat men blijft vragen en vragen en vragen van wat er mist. Men probeert de wens te laten gebeuren door te blijven vragen of door actie. Daardoor blijf je te gewaar dat het nog niet gebeurd is! Je hebt het vraagdeel al gedaan.

Alles staat klaar. Stel je in op de ontvangende modus, doe waar je plezier in hebt en je komt automatisch in de ontvangende modus!

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-12T12:47:40+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant