Waarom werkt de wet van aantrekking niet altijd bij mij?!

Waarom werkt de wet van aantrekking niet altijd bij mij?!

Heb jij wel eens het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd? Je volgt alle stappen. Je doet alles er aan om je verlangens te creëren, maar bij jou wil het maar niet lukken.  Twijfel je soms aan het feit of de wet van aantrekkingskracht bij jou wel werkt? Of vraag je je meerdere malen af, waarom het anderen wel lukt en jou maar niet?

Waarom krijgen andere wel die droompartner?
Waarom hebben anderen wel overal geluk?
Waarom hebben andere wel bergen geld?

De wet van aantrekkingskracht werkt altijd. Dat is een universele wet en die zal altijd werken. Als jij een verlangen hebt en dit het universum in stuurt, dan zal het universum altijd antwoorden. Het ligt er alleen aan of jij in een ontvangende staat bent.

Ben jij diegene die alle stappen keer op keer doet. Die super zijn best doet, die alles op alles zet. Dan is dat juist hetgeen, dat er fout gaat.  Je doet teveel je best, dat is het probleem. Je blijft volop de controle houden. Als jij wilt dat ook al jouw verlangens worden gerealiseerd:

Dan zul jij alle weerstand los moeten laten.
Dan zul jij alle controle los moeten laten.
Dan zul jij in al jouw vezels van jouw lichaam zeker moeten weten, dat al jouw verlangens uitkomen.
Dan zul jij vol vertrouwen moeten zijn.

Wanneer jij ervoor zorgt dat jij je goed voelt, je geweldig voelt, doet wat je leuk vindt, chillt en relax bent, dan ben jij in een ontvangende staat en dan zullen al jouw verlangens gerealiseerd worden. Tot die tijd, zullen al jouw verlangens klaar staan en kunnen ze niet doorkomen.

Het enige dat je dus hoeft te doen is je goed voelen, genieten en relaxen. Stop met alles te controleren en manipuleren. Laat los. Chill, doe waar je hart een vreugdesprongetje van maakt en vertrouw. Geloof me, dan zal alles wat je wil jouw werkelijkheid worden.

Chill, doe waar je hart een vreugdesprongetje van maakt en vertrouw
Jamie-Vousten
GASTBLOGGER: Jamie VoustenFeelgood coach, schrijver
Helpt positieve ondernemende vrouwen en mannen hun droomleven te creëren.
Echte Voeding - Jamie Vousten

Echte voeding 
Auteur: Jamie Vousten

Revieuws:
Ik heb het boek ”Echte voeding” in een keer uit gelezen, het leest heerlijk weg. Door het lezen van dit boek ben ik een stuk wijzer geworden over wat écht goed voeding is, en dat je bepaalde voedingsmiddelen helemaal niet nodig hebt om gezond te leven.

“Wat ik zelf erg leuk vind, zijn de recepten voor alle eetmomenten van de dag. Boordevol ideeën om lekker en gezond te eten in de morgen, middag en avond!”

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES?
Je kunt reacties plaatsen. Heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een post zou willen zien.
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes KLIK HIER

ARTIKEL DELEN
Vind je deze post waardevol? Via onderstaande knoppen deel je deze gemakkelijk met je netwerk. Leuk als je dit artikel wilt delen! Zo kun je ook de mensen in jouw netwerk op weg helpen naar (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-11T20:56:59+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant