Nervositeit geeft aan dat je er klaar voor bent

 Nervositeit geeft aan dat je er klaar voor bent

Heb je dat ook wel eens, dat je je nerveus voelt? Meestal weet je wel waarvoor je nerveus bent, bijvoorbeeld vooraf voor een belangrijke afspraak. Maar soms kan een nerveus gevoel ook voor je gevoel uit het niets komen en kan je er dagen mee rond lopen zonder dat je precies weet waardoor. Maar wat is nerveus zijn nou precies?

Nervositeit geeft aan niet echt verwachtend te zijn van wat je wilt. Je bent dan vibrationeel niet op dezelfde snelheid; je eigen vibratie en dus gedachten zijn dan niet op gelijke snelheid met de vibratie van dat wat je wilt. En dan kan hetgeen niet naar je toestromen en matchen, omdat de frequenties niet hetzelfde zijn. En omdat je hart altijd uitgaat van het goede en dat je alles waard bent maar je gedachten dat niet denken, voel je de disconnectie in de vorm van een emotie.

Jouw disconnectie met jouw wens voel je in de vorm van een emotie

OnzekerNervositeit is een actieve vibratie in tegenstelling tot het gewenste. Het is een getrainde gedachte van oude patronen die dan actief is in jou. Je hebt dan de focus op een valse overtuiging, en dat maakt dat je het niet toelaat hetgeen naar je toe te laten komen en te ontvangen.

Je kan het niet ontvangen door jouw eigen geloofssysteem. Het is niet nodig om te geloven dat je het niet waard bent, want het Universum gaat er altijd van uit dat je het waard bent, en dat je alles kan worden, doen en zijn wat je wenst!

Maak jezelf klaar voor wat je wilt

Jouw negatieve overtuigingen overschaduwt dit moment, terwijl je er al lang klaar voor bent en het op het punt staat van manifestatie. De wens is zo sterk in jou, dat je daardoor een enorm krachtige onderliggende vibratie al hebt eigen gemaakt, maar die door de sterke oude patronen telkens wordt weg gekaatst.

Kortom; voel je je heel nerveus, weet dan dat je er enorm klaar voor bent maar op het moment dat het naar je toe aan het stromen is, laat je een oude negatieve overtuiging en patroon dominant worden.

Je kan het dominante patroon doorbreken door nieuwe patronen te oefenen en de uitkomst er van gade te slaan, totdat je jezelf hebt laten zien dat je het roer omgeslagen hebt. Het zijn oude overtuigingen die je NU denkt! Het doet er niet toe waar ze vandaan gekomen zijn, of dat je terug moet in de tijd om het te gaan oplossen. Het is het moment van Nu, en dus kan je er nu iets aan doen door andere gedachten te gaan denken. Je kan daar dus elk moment van de dag verandering in brengen door te oefenen en ervaringen op te doen.

 

Wen je lichaam aan de tinteling van de nieuwe dingen

Wen je lichaam

Zie dit veranderen van patronen als experiment. Dat haalt de lading er vanaf.

Weet wat je wilt en focus op 1 ding en maak het concreet. Dan ga je meer kansen zien; die zijn er altijd al maar ze gaan meer betekenis voor je krijgen. Wen je lichaam aan de tinteling van spanning die horen bij nieuwe dingen uitproberen.

Weet wat je wilt en focus op 1 ding en maak het concreet

Wanneer je elke dag een verbetering aanbrengt, vinden uiteindelijke grote dingen plaats. Kijk niet naar snelle, grote verbetering. Zoek per dag naar een kleine verbetering. Dat is de enige manier waarop het lukt – en als het lukt, dan is het blijvend!

Om werkelijk positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen, moet je NIET meer kijken naar HOE HET IS, en ook niet naar hoe anderen je zien. Maar meer aandacht schenken aan hoe jij de dingen graag zou zien. Door hiermee te oefenen zul je je punt van aantrekking veranderen en zul je een grote verandering in je leven ervaren. 

Toelaten is een focus voelen en oefenen. Een vibratie eigen maken dat matcht met hetgeen je wenst, dan kan het naar je toe komen.

Kortom; ga lekker oefenen en maak er een plezierige reis van in het oefenen van andere gedachten. En ervaar hoe je steeds meer energie krijgt en dat er anderen dingen je gaan opvallen!

Dit waren gedeeltelijk onder meer aantekeningen van het onderstaande filmpje van Abraham-Hicks over nervositeit.

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-10T19:12:57+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant