VIËsta - Levensgebied Zingeving De ontbrekende sleutel om te manifesteren wat je echt wilt!

Stap voor stap precies hetgeen wat je kunt doen, zodat je over zes tot acht maanden vanaf nu, kunt terugkijken om te zien dat wanneer je dit toepast het je geholpen heeft echt het momentum van je droomleven te creëren.

Ten eerste, de manier waarop de wet van aantrekking normaal gesproken wordt verklaart:

… is dat je moet nadenken over wat je wilt,
… je moet ervoor zorgen het echt te willen,
… je moet het visualiseren en geloven.

Soms luisteren mensen naar meditaties of doen hypnose of allerlei anderen sessies, en het is hetgeen waar dan veel aandacht op ligt.

Maar de ontbrekende sleutel is net een beetje dieper en het heeft te maken met het begrijpen van de kracht dat er iets is dat we moeten loslaten, zodat we daadwerkelijk datgene kunnen aantrekken wat we willen. En vooral begrijpen dat wat we willen, we nooit zullen hebben als we in de energie blijven van het WILLEN.

De twee factoren die alles verandert

Er zijn twee factoren waar ik me echt op wil concentreren, want het verandert alles wanneer je dit begint toe te passen.

Nu, de eerste is het loslaten-aspect. De uitdaging met willen, bijvoorbeeld als we een betere relatie willen of de droombaan willen, of voor onszelf willen werken, wanneer we dat willen, moet je je bewust worden van het feit dat er een bekende energiedynamiek aanwezig is.

Nu voelen we ons over het algemeen aangetrokken tot situaties die dezelfde dynamiek uit de kindertijd herhalen waarin we opgroeiden.

We zijn dus gewend tot bepaalde soorten relaties in ons leven, bijvoorbeeld emotioneel beschikbare mensen of juist emotioneel onbereikbare.

Wat er gebeurt, is dat we energetisch vechten om dat op volwassen leeftijd te herscheppen, of we het ons nu realiseren of niet.
En dat komt omdat we verslaafd zijn aan het bekende.

Als het gaat om de wet van aantrekking, denken we misschien dat we iets willen, maar het willen ervan is slechts een intellectueel theoretisch idee.

Het is iets waar we ons heel goed bij voelen als we eraan denken, maar er is daar een vertrouwde energie die ons met ons verleden verbindt. Dus bedenk je: “waar moet ik me bewust van worden, en wat kan ik loslaten om me in het onbekende te laten stappen?”

Als je bijvoorbeeld ondernemer wilt worden, dan zou je wellicht een overtuiging kunnen hebben dat je een baan van negen tot vijf moet hebben, omdat dat veilig voor je voelt zodat je een enigszins voorspelbaar salaris hebt.

Zit die overtuiging in je geworteld, dan moet je eerst die bewust worden, voordat je werkelijk succesvol een onderneming kunt gaan uitbouwen.

Dit kun je de Wet van onttrekken noemen. Voordat je iets kunt aantrekken met de wet van aantrekking, is er eerst dagene wat je hebt om te zetten om dan datgene aan te trekken waar je echt voor bedoeld bent.

Nieuwe kansen die in je leven komen gebeuren in het onbekende

Zie het als een kast die helemaal vol kleren zit en je wilt nieuwe kleren aantrekken, maar het is al vol. Er is geen ruimte voor.

Dus wat je energetisch kunt doen, is een deel van de oude kleren die je al jaren niet meer hebt gedragen wegdoen, en dan heb je ruimte om de nieuwe kleren daadwerkelijk aan te trekken.

Het werkelijk zijn

Dus als je naar je huidige levenssituatie kijkt, kun je misschien zien dat er bepaalde gehechtheden zijn, die je houden waar je bent, die vertrouwd aanvoelen.

En de sleutel is om je daarvan bewust te worden, en dat te observeren wat je echt wilt.
Misschien is het spannend om in het onbekende te stappen en iets nieuws te creëren.

Maar onthoud…
alle magie gebeurt in het onbekende,
dingen die nieuwe kansen zijn die in je leven komen gebeuren in het onbekende.
Ze gebeuren nooit in het bekende
want in het bekende is hoe je denkt, voelt en handelt
dat is op de automatische piloot.

De meeste mensen proberen te manifesteren vanuit het bekende en dat is het grootste struikelblok. Ze denken dezelfde gedachten, en voelen dezelfde emoties.
Want zelfs als ze aan de nieuwe visualisatie denken van wat ze willen creëren, hebben ze waarschijnlijk het gevoel dat het er nu niet is.
Ze hebben waarschijnlijk het gevoel dat ze het willen. En raad eens? De emotionele energie van willen is de emotionele energie van het niet hebben, het is de emotionele energie van gebrek.

Start de nieuwe versie van jou!

Maak werkelijk een KEUZE van wat je wilt en handel daar naar, ook al is het maar een kleine stap. Ga beginnen met wat je wilt worden/hebben, ongeacht hoe het er aan de buitenkant uitziet.

Als voorbeeld: begin met vloggen ook al is het met je telefoon en heb je geen fancy apparatuur.

Wanneer je het echt begint te belichamen in het huidige moment, dan zal je leven echt beginnen te veranderen,
Een nieuwe versie van jou. Ga eren hoe je de energie kunt belichamen!

Hetgeen wat m.b.v de wet van aantrekking maakt dat alles verandert, is wanneer je jezelf toestemming geeft om die ideale identiteit te zijn, om het gewoon te zijn! En om te beseffen dat het verhaal dat je jezelf vertelt op de automatische piloot staat door de realiteit waarin je vastzit.

Dus verander je verhaal. Word je bewust van het oude verhaal, en start de nieuwe versie van jou!

Focus je niet meer op het oude, zodat je jouw nieuwe versie van jezelf kunt gaan zijn en die nieuwe emoties van wat je wilt kunt gaan belichamen.

Man geeft vrouw kus

Dus als je LIEFDE wilt aantrekken, ligt de focus op zelf die ideale versie zijn van die liefde die je zou willen aantrekken, door het nu in het huidige moment te belichamen.

Word de versie van jezelf die al een relatie heeft. Dit betekent niet dat je een denkbeeldige vriend hebtof vriendin, maar je stelt je de kwaliteiten voor
en de waarden die je in die persoon zoekt en je belichaamt ze zelf.

Dus vaak kan dat kwetsbaarheid zijn als je een emotioneel beschikbare persoon wilt. Het uiten van je ware emoties, fysieke kwetsbaarheid, sociale kwetsbaarheid.

Kwetsbaar zijn, omdat kwetsbaar zijn de sleutel is om dat soort energie te openen, om zelfs die hartenergie geactiveerd te hebben.

Dus dit is iets dat hoe meer je doet, hoe meer je je realiseert dat je leven als een weerspiegeling op een krachtige manier begint te veranderen.

Stap twee

We kunnen nadenken over wat we willen, maar als we ons innerlijke zelfbeeld niet veranderen, blijft ons leven allemaal op de automatische piloot hangen volgens ons innerlijke zelfbeeld. Omdat we alleen in het bekende zullen blijven: veilig in het vertrouwde van hoe we denken, voelen en handelen,

Dit is waarom vaak mensen die willen afvallen, vaak niet slagen in het afvallen.

Ze zien zichzelf als een persoon met overgewicht. Dus het is moeilijk voor hen om gewicht te verliezen. Maar als ze hun zelfbeeld zouden veranderen, en zichzelf al slank kunnen inbeelden, dan zullen ze gaan afvallen.

Je verandert jouw identiteitsgevoel
door jouw zelfbeeld consequent aan te pakken

Mensen die succesvol afslanken focussen op het eindbeeld, en niet op hoe ze er nu uitzien en waar ze vanaf willen.

Verander je indentiteit (beeld) van iemand die overgewicht heeft, naar iemand die slank, sportief en vitaal is! En je zult steeds meer handelen naar de persoon die gezond leeft: je verandert je identiteitsgevoel.

Dus het belangrijkste deel hiervan om te realiseren, is dat als je iets consequent genoeg doet, het je identiteitsgevoel verandert en dan wordt het natuurlijk.

Ga jezelf zien als iemand die veel waarde toevoegde, die slank is, die geliefd wordt.
Dus het zelfbeeld, de manier waarop je jezelf ziet, is de sleutel om het te transformeren en jouw droomleven te creëren.

Je zelfbeeld is 90% van jouw transformatie!
Als je je afvraagt ​​wat jouw ZELFBEELD is: kijk gewoon om je heen in je leven.
Alles is een reflectie van jou.

Ga je om met de mensen die jou goed behandelen, die open zijn, oprecht?
Heb jij de mensen en de dingen in je leven die spiegelen waar jij naar verlangt?

Uiteindelijk gaat het dus om het maken van de keuze de ideale identiteit te zijn; wie jij echt wilt zijn! Dat verandert alles.

Zet jouw doelen niet op een voetstuk

En belangrijk: plaats die doelen niet op een voetstuk!
Want daardoor zet je het van jezelf af en maak je het onbereikbaar.

Maak nu de keuze om deze nieuwe versie van jou te zijn. Laat het oude verhaal los, word je bewust van het oude zelfbeeld, laat het gaan,

En dan deze nieuwe versie van jou te zijn en te activeren, en kijk dan waar zes tot acht maanden vanaf nu, je leven verandert en zet je in voor één actie

Je zou elke dag iets kunnen doen dat echt aansluit op die nieuwe ideale versie van jou.
Je kunt bijvoorbeeld gaan solliciteren op die baan, waarvan je dacht dat je het niet waard zou zijn.

Het is alsof je de persoon wordt.
Je leert de vaardigheden,
Je leert de dingen over die versie van jou,
en het wordt steeds gemakkelijker en natuurlijk.

Begin met actie, begin met het onbekende in te gaan en kijk hoe je dat doet
Het verandert je leven meer dan wat dan ook, omdat de hele uiterlijke werkelijkheid de weerspiegeling is van onze innerlijke werkelijkheid.

En door de moed te hebben om in het onbekende te stappen, sturen we een signaal naar het universum dat zegt dat we klaar zijn voor meer.

Margo de Bruin - VIËsta
Website
AUTEUR: Margo de BruinEigenaar VIËsta, Positive Life coach, Event manager, verbinder creatieve bruistablet
Mensen in het hart raken, inspireren tot positief denken en het bewust creëren van geluk. Je leven met passie leven en genieten van elke dag. Dat is wat mij drijft!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

Klik hier!

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
2022-07-22T11:50:14+00:00

Ga naar de bovenkant