De beslissing die mijn leven in een stroomversnelling zette!

De beslissing die mijn leven in een stroomversnelling zette!

IK WEET NOG WEL hoe ik er altijd naar keek…ik dacht dan altijd van “heb je er weer zo eentje die met al dat online geld verdien gebeuren aankomt” en ik wuifde het weer weg. Totdat ik eens verder keek dan het bekende, waardoor ik ging staan voor het leven van mijn passie, een shift maakte in mijn bewustzijn en een nieuwe Ik leerde kennen!

Het verhaal van pakketjes geluk…

Het leek allemaal te mooi om WAAR te zijn, geld verdienen via netwerkmarketing. Ik had er niet veel mee. Ik durfde het niet te geloven, ik wilde het niet geloven, ik vond het eng en ik had daar zoveel negatieve spook VERHALEN over gehoord, dat ik die verhalen begon te geloven terwijl ik niet eens wist wat het nou echt inhield!

Ik hield mezelf daarin eigenlijk klein en onwetend. Wij mensen staan zo snel klaar met onze (vaak negatieve) denkbeelden en aannames! Uit alle macht proberen we angsten en afwijzingen te vermijden en willen we veilig gebaande paden en goedkeuringen verzamelen om maar geen pijn te hoeven voelen.

We gaan af op meningen en angsten van anderen, van bekenden maar vooral ook van (vaak nietszeggende) meningen uitgezaaid op internet. Dat afgaan op meningen van anderen doe ik evengoed. Maar wat een #bullshit eigenlijk dat ik niet eerst gewoon eens naging wat het echt inhield! Dat ik eens verder ging kijken naar waarom het telkens op mijn pad kwam en wat het me wilde zeggen. Kortom; om eens te onderzoeken wat het misschien WEL voor me KON BETEKENEN!

#SUCCESVOLLE MENSEN kijken naar opportunities en oplossingen, i.p.v naar angstverhalen en problemen! Daarom zijn ze WEL-Varend en succesvol!

Dus ik STELDE ME er voor OPEN en ging op onderzoek uit wat de bedrijven en opportunities die mij werden aangedragen nou precies inhielden. Ik kreeg er een goed gevoel over. De missie en visie van beiden netwerkmarketing bedrijven voelde goed en ik kon me er in vinden. Ik richtte mij op de positieve verhalen en ervaringen en ging navraag doen bij mensen die er al een tijd mee bezig waren. Want…of je nou in het negatieve of in het positieve zoekt; je krijgt altijd je antwoorden in waar je naar op zoek bent!

Al met al heeft de keuze om er mee aan de slag te gaan mij inmiddels veel gebracht! Het zette van alles in een #STROOMVERSNELLING…..het gaan staan voor het leven van mijn passie, een shift in mijn money blueprint, een groei in mijn #bewustzijn, het ontmoeten van nieuwe mensen, het ontdekken van nieuwe visies en ervaringen!

En vooral hoe GAAF het voelt om mensen een soort – zoals ik het zie – #PAKKETJES #GELUK te kunnen aanbieden, door hen er over te vertellen en hen te helpen een team te bouwen m.b.v mijn platform van Fulltime Levensgenieters !!! ?? En hoe bizar is het dat ik dat exact ook in mijn HBO eindscriptie heb geschreven als onderzoeksvraag: “kan ik pakketjes geluk middels evenementen en workshops aanreiken!!

Kortom het heeft mij in vele opzichten VERRIJKT, enkel door voorbij de angst te kijken en Ja te zeggen tegen een kans!

Het is nu dus zelfs zo dat ik het VERWEVEN heb in dat wat ik aanreik met mijn bedrijf en het “VIËsta’s Fulltime Levensgenieters Platform” ben gaan noemen.

VIEsta’s Fulltime Levensgenieters is een POSITIEF en krachtig platform die inspiratie en ondersteuning biedt om positief in het leven te staan, en succes en overvloed te voelen binnen alle LEVENSGEBIEDEN. Hiermee biedt ik presentaties en trainingen die de mindset en de levensstandaard verrijken. Het zal jou veel POSITIEFS in jouw LEVEN brengen!

EN JIJ…ben jij er klaar voor om een VERSNELLING teweeg te brengen van jouw #IDEALE LEVEN?

★ ★ ★ ★ ★ ★

Ik werk alleen met datgene wat OPRECHT & BIJZONDER is! Ik vind het dan ook het héél bijzonder dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik dit jou kan aanreiken!

★ ★ ★ ★ ★ ★

Ik vertel graag over deze mooie kans van deze bijzondere bedrijven om jou een pakketje geluk aan te reiken!
Het is aan jou wat je er mee doet!

2020-06-11T23:10:33+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant