Creëer leuke positieve relaties met de mensen om je heen! 7 tips

 Creëer leuke positieve relaties met de mensen om je heen! 7 tips

Zoek je plezier, positiviteit en evenwicht in al je relaties tot een ander? Wil je je kinderen leren begrijpen zodat het opvoeden harmonieus en natuurlijk verloopt? Kortom; wil jij positieve, leuke, gezellige en creatieve mensen om je heen? Zo kan je dat doen. Deze informatie en tips helpen je om in harmonie om te gaan met de mensen om je heen en waar je van houdt.

Je merkt dat er mensen in je omgeving zijn die je leegtrekken en vermoeid maken. Je zou willen dat de mensen om je heen positiever en optimistischer zijn en dat je mensen tegen gaat komen waar je blij van wordt. En je zou het fijn vinden als je kinderen vrolijk zijn en het thuis een een gezellige boel is….

Stop met hopen en verwachten dat een ander verandert

Je kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren zodra je begrijpt wat de basis vormt van elke relatie.

De mensen in je leven, zeggen iets over jouzelf. Wat voor mensen heb jij om jou heen? Dit betreft zowel vrienden, gezin, familie, collega’s etc. Ja, ook familie. Want ook met hen bouw je een bepaalde gedragsuitwisseling en verwachtingen op.

Je hebt al allerlei verschillende mensen aangetrokken met ieder hun eigen manier van doen en reageren. Alles en iedereen wat nu in je leven is, is helemaal goed. Je bent in het proces van het op zijn plaats te gieten hoe je in de relatie tot een ander staat en wilt staan.

De mensen in je leven, zeggen iets over jouzelf
en over hoe jij denkt dat ze reageren

In ieder mens zit een potentieel voor positiviteit en geluk. Je kunt jezelf afstemmen om die delen in een ieder die jij ontmoet naar boven te halen en te ervaren met die persoon binnen jullie ontmoetingen.

Er is zoveel positief momentum in alle individuele relaties die je tot een ieder hebt. Het is aan jou om je af te stemmen op hoe jij de relaties wilt dat ze zijn! Stop met het verwachten dat anderen zich aanpassen aan jou.

Jij moet zelf je energie – jouw emoties en gedachten over de ander – aanpassen, om het gedrag wat je graag wenst bij de ander te kunnen gaan zien en ervaren. Want waar je je op richt, zal in je gezichtsveld verschijnen.

POSITIEVE ONTMOETINGEN 

Hou zou jij willen dat jouw verbinding met anderen is? Wil jij positieve, fijne, verbindende en opliftende ontmoetingen met anderen? Ga daarin je gedachten afstemmen en ga positief verwachten dat je dit met anderen zult gaan ervaren.

Wees zelf wat je graag in de ander ziet!

En wees jezelf wat je graag in de ander ziet!Oefen jezelf in die vibratie. De meesten zullen met je meegaan. Zij zijn al sterk met jou verbonden. En er zullen er ook zijn die uit je ervaring zullen gaan verdwijnen, omdat de verandering te groot is.

Jij leert de ander hoe ze met jou omgaan 

Jij hebt de mensen aangetrokken, vervolgens wordt je kieskeurig of afkeurend. Wanneer je kijkt naar het gedrag wat je niet wilt in de ander dan trek je daar steeds meer van aan!

Een ieder heeft liefde en compassie in zich en is klaar om het aan jou te geven, maar jijzelf bent het dan die de muur opzet. Dat doe je onbewust dus door je gedachten, oftewel jouw verwachtingen over de ander.

Wanneer je relaties niet zijn zoals jij wenst, dan laat jij het niet binnen, omdat je een bepaald beeld hebt gecreëerd van hen.

Dat is waarom bijvoorbeeld de ene leraar niks bereikt krijgt met zijn leerlingen, en een andere leraar geweldige resultaten bereikt en vervullende positieve verbindingen met hen heeft.

Wat meningen en overtuigingen doen

Wist jij dat je allerlei meningen en overtuigingen hebt van iemand, waardoor je niet het beste van wat diegeen in zich heeft naar je toe trekt, simpelweg doordat je dat niet binnenlaat door je overtuigingen die je hebt gecreëerd over diegeen? (het kan een enkele persoon zijn, of een groep of cultuur) Dus kan het niet naar je toekomen, omdat je een vibratie – en dus een houding – hebt ontwikkeld tot diegene(n).

Je laat die positieve delen die je wenst bij de ander niet binnen. Je laat alleen die delen binnen die jij al die tijd al hebt toegepast. Mensen zullen groeien of handelen tot jouw verwachtingen. Hoe diegene dus tot jou reageert, is wat jij in diegene naar boven haalt! 100% altijd en overal! Zo krachtig ben jij! Dus wat voor relaties wil jij!?

Positief in contact met de ander, hoe doe je dat: 7 TIPS

TIP 1.    Wanneer je de kunst ontdekt van het zoeken naar – en vinden van positieve aspecten in anderen, – zodanig dat je gaandeweg positieve aspecten van anderen gaat verwachten – dan kunnen er slechts positieve dingen naar je toe komen.

TIP 2.    Wanneer je bedreven raakt in het richten van je gedachten op dingen die aangenaam zijn, dan zullen de onaangename mensen (of de onaangename aspecten van deze mensen) jouw ervaring verlaten. Het is jouw aandacht voor het ongewenste dat het vasthoudt in jouw ervaring.

TIP 3.   Wanneer jij STOPT met het zien van gedragingen van anderen naar jou die je bijvoorbeeld niet wenst, dan pas zal de ander stoppen met hun gedrag aan jou te tonen. Je krijgt immers dat wat je “vraagt”.

TIP 4.   Wanneer je mannen/vrouwen blijmoedig en vanuit plezier benadert en ontmoet zul je blijmoedige mensen aantrekken.

TIP 5.   Weerspiegeling van optimisme. Als jij degene bent die optimisme uitstraalt – op het werk, thuis, bij je vrienden – zul je merken dat anderen ditzelfde optimisme beginnen te weerspiegelen.

TIP 6.   Hoe roep je positief gedrag op bij een ander? Als je ALLES van iemand anders waarneemt, nodig je al die dingen uit in je ervaring. Als je alleen aandacht schenkt aan de dingen die je het meest in hen waardeert, nodig je ALEEN DIE dingen uit in je eigen leven

TIP 7.   Wanneer JY je in een staat van liefde, waardering, enthousiasme of plezier bevindt – roep je gewenst gedrag op in je kind. * dit geldt natuurlijk voor al je relaties tot anderen!

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-12T14:07:38+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant