* VIËsta zet wensen om in werkelijkheid
* Creeren vanuit je hart
* Verdieping in positief denken en de wet van aantrekking
* De route naar fulltime levensgenieter zijn!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dit gaat het jou brengen

Vortex – ofwel Virtual reality opstellingen zijn opstellingen in dat jouw WENS AL GEREALISEERD IS. Je maakt als het ware een foto van je onderbewustzijn, waarin al jouw DIEPSTE VERLANGENS liggen opgeslagen en die vertaal je naar een BLUE-PRINT d.m.v het systemisch energie veld, zodat jij jouw dromen gaat leven vanuit een WETEN!

✅ Je ontwikkelt een WETEN & VERTROUWEN, waardoor je jouw ideale leven gaat manifesteren en je integreert jouw wensen zonder grenzen, door dezen te vertalen naar BEELD en GEVOEL!”

✅ Het helpt jou op een hele POSITIEVE MANIER af te stemmen de MAGNEET te zijn voor jouw dromen, en het vertrouwen te voelen dat het er al is!

Het helpt je daarmee met het openen van deuren, zodat het universum jou kan brengen wat je in jouw HART wenst.

✅ Het reikt jou SLEUTELS VAN INZICHTEN aan om niet de versie te leven van het blijven wensen…… maar de versie van dat je het al leeft!

✅ Je maakt het gevoel eigen van jouw DROOM door het in jouw veld te ervaren
>>>> Fake it until you make it wordt > Fake it and BECOME it!

★★ UITGEBREIDE TOELICHTING – VORTEX OPSTELLINGEN (Virtual Reality )

Met Virtual Reality Opstellingen – oftewel Vortex opstelling – werk je met het energie VELD. In een groep stelt de vraagsteller een vraag over een LEVENSTHEMA. Alle facetten die meespelen, worden opgesteld door mensen uit de groep ( de representanten)

Zij zullen impulsen voelen om op een bepaalde manier te staan t.o.v de andere elementen. Zodoende wordt ZICHTBAAR hoe alles in jouw leven zich tot elkaar verhoudt.

Een Vortex opstelling is alles al zo opstellen in dat je er al bent! Alles wat je wenst is er al en die dimensie REALITEIT dus ook, dus die energie kan ook al neergezet worden in ‘het veld’.

Je zult dan vervolgens gaan voelen en INTEGREREN hoe dat voelt.
Kortom; die vibratie MAAK je je helemaal EIGEN door al in die energie te gaan staan: welke hulpbronnen heb je dan naast je, wat doe je dan, welke eigenschappen zijn er etc….en die inzichten kan je meenemen in jouw realiteit.

★★ OVER DE TRAINER

Mijn naam is Margo de Bruin, eigenaar van VIEsta. Naast evenementenorganisator ben ik tevens Positive Life Coach en opsteller.

Gedurende 20 jaar heb ik mij verdiept in bewustzijn. ik heb in 2009 de jaaropleiding Familieopstellingen gedaan en als expert in de Wet van Aantrekking heb ik een eigen variant gemaakt binnen het opstellingswerk. Dit heb ik ontwikkeld aan de hand van onder meer de leringen van Abraham Hicks.

Het is een UNIEKE combinatie die al tot hele bijzondere opstellingen heeft geleidt!

Mijn missie met VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen. De toekomst van de wereld ligt bij ieder in eigen handen. Met VIËsta wil ik daarin een toereikende helpende hand bieden. 

Dat wil ik bereiken door het organiseren van bijzondere evenementen en workshops, met impactvolle informatie over persoonlijke ontwikkeling in combinatie met plezier en ontmoeting. Indrukwekkende kennis die jou wordt aangereikt door sprekers die expert zijn op hun vakgebied. Dit alles is ingedeeld in levensthema’s, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart kunt gaan leven!

Graag nodig ik je uit mee te gaan om verandering actief op te zoeken, routines te doorbreken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf en anderen te blijven verbazen. Kortom; speler van het leven worden in plaats van toeschouwer.

Wordt die bewuste creator van jouw geluk, zodat jij het maximale uit je leven kunt gaan halen.
Jouw dromen waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren, springlevend maken!

 

 • Mijn doel met VIËsta is gehoor te geven aan jouw innerlijke motivatie, naar jouw behoeften, dromen, wensen en drijfveren, en daag jou uit om verder te kijken dan het bekende.
 • Mijn missie is jouw motivatie voor ogen te houden en hoofd en hart te raken, met als doel jou dichter bij jezelf en anderen te brengen: bouwen aan een gezonde en gelukkige toekomst en leefstijl!

VIËsta richt zich op het aanbieden van kennis en mogelijkheden om je leven te verrijken en positief en gelukkig in het leven te staan. Het doel is positiviteit en geluk te creëren binnen elk levensgebied: in je relaties, gezondheid, zingeving/ spiritueel, vrijetijd, zakelijk en financieel.

Kernwoorden van deze website

✓ Gelukkig leven

✓ Positief denken

✓ Succes
✓ Mindset
✓ Mindfullness
✓ Focus
✓ Zelfontwikkeling

 

* VIËsta zet wensen om in werkelijkheid
* Creeren vanuit je hart
* Verdieping in positief denken en de wet van aantrekking
* De route naar fulltime levensgenieter zijn!

Events

VIËsta organiseert evenementen en workshops waarbij je door experts op een plezierige en ontspannen manier op weg wordt geholpen naar het creëren van jouw mooiste leven. Evenementen bieden jou een optimale manier om te werken aan jouw mindset, gelijkgestemde mensen te ontmoeten en plezier te beleven. 

Levensgenieters Platform

VIËsta Fulltime Levensgenieters is een plezier-rijk en krachtig platform. Het staat voor overvloed in het leven en brengt op inspirerende en krachtige wijze groei en positieve ontwikkelingen in jouw leven richting vrijheid, overvloed geluk en succes. Voel je enthousiast, krachtig en blij op het gebied van overvloed, liefde, plezier, geld en rijkdom en laat je inspireren!

Inspiratie 

Mijn intentie is jou Tips & Tools aan te reiken, je te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie. Dit alles is ingedeeld in levensgebieden, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart te kunt gaan leven.

Doelstellingen evenementen

 

Het samenkomen in een groep tijdens evenementen in een positieve setting is bijzonder krachtig. Door bij elkaar te komen en oefeningen te doen, help je elkaar de persoonlijke wensen nog sterker neer te zetten, beter te focussen en elkaar positief af te stemmen.

Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die hierbij centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

De basis van het leven is vrijheid;
het resultaat van het leven is groei,
en het doel van het leven is vreugde.

Je droom als realiteit: van wens naar werkelijkheid!

Waarom zou je er genoegen mee nemen alleen de ster in het toneelstuk van je leven te zijn, als je ook de schrijver, de regisseur en de uitgever kunt zijn! Geen ingewikkelde processen om te kunnen komen waar je wilt zijn. Het leven hoort leuk te zijn, en kan dat voornamelijk ook voor je zijn. Wanneer je ontdekt hoe je dat in je leven kunt brengen en het dan ook kunt toelaten, wordt het leven een feestje!

Een herkenning van het gewone leven!

Betekent dit dat er alleen maar oog is voor alleen maar positief denken? Dat er geen negatieve emoties, verdriet, en wanhoop mag bestaan? Deze mogen zeker wel bestaan. Ze hebben namelijk een hele belangrijke functie, en dat is niet voor niets! Positief denken gaat zeker niet om het weglopen van dat wat moeilijk of negatief is. Ik werk er alleen een andere visie op door je te focus te richten op dat wat je wilt, en jouw verleden te gebruiken als brandstof voor de toekomst!

Zien – bewogen worden – in beweging komen.
Met passie leven
Ontdekken wie je bent
Ontdekken wat je wilt bereiken
Harmonie ervaren in alle contacten
Liefde en vriendschappen
Gezondheid, lichaam, voedsel
Ouderschap
Maatschappij
Wat laten emoties jou zien
Waarom is er toeval
Succes en welvaart toelaten
Een reis door jezelf

Stel je eens voor dat je volop van het leven kunt en durft te genieten!

Wat als je … vrij kon zijn om te genieten van dat wat jouw hart verlangt?
Wat als je … kan kiezen voor je PASSIE te volgen, datgene te doen, te ervaren en te ontvangen wat je wenst?
Volledig te genieten, vol overgave en plezier?
Ben jij er klaar voor om (nog meer) fulltime levensgenieter te worden?

 

Sommigen jagen het geluk na, anderen creëren het! 
Graag neem ik je mee op reis naar geluk, door alle informatie die ik heb ontdekt en de kennis,
ervaring en levenslessen die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan met je te delen

Over Margo de Bruin

van ieder mens en begon mij zowel op praktische als theoretische wijze intensief bezig te houden met gedrag, cognitieve psychologie en bewustwording. Dankzij dit pad heb ik een bredere kijk op het leven mogen ontdekken.

Het is mijn wens jou te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie, zodat jij jouw dromen springlevend kunt gaan maken!  Ik neem je dan ook graag op reis naar (nog meer) levensgenieter zijn. Met de evenementen en workshops die ik organiseer, het Levensgenieters Platform en de Tips en Tools kan jij je ontwikkelen tot de persoon die jij wilt zijn!

Ik wens je veel geluk en positiviteit toe! 

Geluk – dat was het! Het was er gewoon. Een waar gevoel van plezier, energie, blijdschap en het gevoel de tijd helemaal te vergeten.
Toen ik kind was dacht ik er niet bij na wat het was, laat staan hoe ik het moest ‘krijgen’. Ik ging volledig op in het spelen, want kinderen bekijken de wereld als één groot spel. Maar toen brak de tijd aan van volwassenheid…….Maar ik leerde opnieuw weer een speler te worden – de architect – van mijn leven, in plaats van een toeschouwer!

Wordt ook Fulltime Levensgenieters en meld je aan bij  het platform!

Maak jouw dromen werkelijkheid en creëer geluk, tijd en vrijheid om te doen wat jij wilt!

  Vortex opstellingen

  Van droom naar werkelijkheid 

  STEL JE VOOR………… je hebt mooie wensen en je wilt jouw passie(s) leven, een mooie relatie, een leuke baan en genieten van overvloed. Kortom: je wilt jouw wensen verwezenlijken die jou veel vreugde en energie geven. Jouw dagen zijn vol plezier & liefde en je geniet volop van elke dag! Alles wat je wilt lukt!

  En stel je NU eens voor …..dat je dat VANDAAG al kan voelen en eigen kunt maken zodat het werkelijkheid gaat worden! 

   

  It is not the position you stand,
  but the direction in which you look.

  Dit gaat het jou brengen

  Deze effectieve vorm van coaching

  Soms heb je alleen nog even een INZICHT nodig over hulpbronnen of stappen, om jouw dromen te manifesteren!

  Vortex opstellingen zijn een fijne en EFFECTIEVE MANIER om dit in jou te gaan ontdekken! Jij hebt al jouw antwoorden al, en dat mag aan het licht komen!

  Deze opstellingen zijn de IDEALE MANIER om er contact mee te maken en al te voelen hoe jouw dromen en wensen er uitzien die al voor jou klaarstaan!

  Vortex – ofwel Virtual reality opstellingen zijn opstellingen in dat jouw WENS AL GEREALISEERD IS. Je maakt als het ware een foto van je onderbewustzijn, waarin al jouw DIEPSTE VERLANGENS liggen opgeslagen en die vertaal je naar een BLUE-PRINT d.m.v het systemisch energie veld, zodat jij jouw dromen gaat leven vanuit een WETEN!

  ✅ Je ontwikkelt een WETEN & VERTROUWEN, waardoor je jouw ideale leven gaat manifesteren en je integreert jouw wensen zonder grenzen, door dezen te vertalen naar BEELD en GEVOEL!”

  ✅ Het helpt jou op een hele POSITIEVE MANIER af te stemmen de MAGNEET te zijn voor jouw dromen, en het vertrouwen te voelen dat het er al is!

  Het helpt je daarmee met het openen van deuren, zodat het universum jou kan brengen wat je in jouw HART wenst.

  ✅ Het reikt jou SLEUTELS VAN INZICHTEN aan om niet de versie te leven van het blijven wensen…… maar de versie van dat je het al leeft!

  ✅ Je maakt het gevoel eigen van jouw DROOM door het in jouw veld te ervaren
  >>>> Fake it until you make it wordt > Fake it and BECOME it!

  ★★ UITGEBREIDE TOELICHTING – VORTEX OPSTELLINGEN (Virtual Reality )

  Met Virtual Reality Opstellingen – oftewel Vortex opstelling – werk je met het energie VELD. In een groep stelt de vraagsteller een vraag over een LEVENSTHEMA. Alle facetten die meespelen, worden opgesteld door mensen uit de groep ( de representanten)

  Zij zullen impulsen voelen om op een bepaalde manier te staan t.o.v de andere elementen. Zodoende wordt ZICHTBAAR hoe alles in jouw leven zich tot elkaar verhoudt.

  Een Vortex opstelling is alles al zo opstellen in dat je er al bent! Alles wat je wenst is er al en die dimensie REALITEIT dus ook, dus die energie kan ook al neergezet worden in ‘het veld’.

  Je zult dan vervolgens gaan voelen en INTEGREREN hoe dat voelt.
  Kortom; die vibratie MAAK je je helemaal EIGEN door al in die energie te gaan staan: welke hulpbronnen heb je dan naast je, wat doe je dan, welke eigenschappen zijn er etc….en die inzichten kan je meenemen in jouw realiteit.

  ★★ OVER DE TRAINER

  Mijn naam is Margo de Bruin, eigenaar van VIEsta. Naast evenementenorganisator ben ik tevens Positive Life Coach en opsteller.

  Gedurende 20 jaar heb ik mij verdiept in bewustzijn. ik heb in 2009 de jaaropleiding Familieopstellingen gedaan en als expert in de Wet van Aantrekking heb ik een eigen variant gemaakt binnen het opstellingswerk. Dit heb ik ontwikkeld aan de hand van onder meer de leringen van Abraham Hicks.

  Het is een UNIEKE combinatie die al tot hele bijzondere opstellingen heeft geleidt!

  Mijn missie met VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen. De toekomst van de wereld ligt bij ieder in eigen handen. Met VIËsta wil ik daarin een toereikende helpende hand bieden. 

  Dat wil ik bereiken door het organiseren van bijzondere evenementen en workshops, met impactvolle informatie over persoonlijke ontwikkeling in combinatie met plezier en ontmoeting. Indrukwekkende kennis die jou wordt aangereikt door sprekers die expert zijn op hun vakgebied. Dit alles is ingedeeld in levensthema’s, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart kunt gaan leven!

  Graag nodig ik je uit mee te gaan om verandering actief op te zoeken, routines te doorbreken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf en anderen te blijven verbazen. Kortom; speler van het leven worden in plaats van toeschouwer.

  Wordt die bewuste creator van jouw geluk, zodat jij het maximale uit je leven kunt gaan halen.
  Jouw dromen waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren, springlevend maken!

   

  • Mijn doel met VIËsta is gehoor te geven aan jouw innerlijke motivatie, naar jouw behoeften, dromen, wensen en drijfveren, en daag jou uit om verder te kijken dan het bekende.
  • Mijn missie is jouw motivatie voor ogen te houden en hoofd en hart te raken, met als doel jou dichter bij jezelf en anderen te brengen: bouwen aan een gezonde en gelukkige toekomst en leefstijl!

  VIËsta richt zich op het aanbieden van kennis en mogelijkheden om je leven te verrijken en positief en gelukkig in het leven te staan. Het doel is positiviteit en geluk te creëren binnen elk levensgebied: in je relaties, gezondheid, zingeving/ spiritueel, vrijetijd, zakelijk en financieel.

  Kernwoorden van deze website

  ✓ Gelukkig leven

  ✓ Positief denken

  ✓ Succes
  ✓ Mindset
  ✓ Mindfullness
  ✓ Focus
  ✓ Zelfontwikkeling

   

  * VIËsta zet wensen om in werkelijkheid
  * Creeren vanuit je hart
  * Verdieping in positief denken en de wet van aantrekking
  * De route naar fulltime levensgenieter zijn!

  Dit gaat het jou brengen

  Vortex – ofwel Virtual reality opstellingen zijn opstellingen in dat jouw WENS AL GEREALISEERD IS. Je maakt als het ware een foto van je onderbewustzijn, waarin al jouw DIEPSTE VERLANGENS liggen opgeslagen en die vertaal je naar een BLUE-PRINT d.m.v het systemisch energie veld, zodat jij jouw dromen gaat leven vanuit een WETEN!

  ✅ Je ontwikkelt een WETEN & VERTROUWEN, waardoor je jouw ideale leven gaat manifesteren en je integreert jouw wensen zonder grenzen, door dezen te vertalen naar BEELD en GEVOEL!”

  ✅ Het helpt jou op een hele POSITIEVE MANIER af te stemmen de MAGNEET te zijn voor jouw dromen, en het vertrouwen te voelen dat het er al is!

  Het helpt je daarmee met het openen van deuren, zodat het universum jou kan brengen wat je in jouw HART wenst.

  ✅ Het reikt jou SLEUTELS VAN INZICHTEN aan om niet de versie te leven van het blijven wensen…… maar de versie van dat je het al leeft!

  ✅ Je maakt het gevoel eigen van jouw DROOM door het in jouw veld te ervaren
  >>>> Fake it until you make it wordt > Fake it and BECOME it!

  ★★ UITGEBREIDE TOELICHTING – VORTEX OPSTELLINGEN (Virtual Reality )

  Met Virtual Reality Opstellingen – oftewel Vortex opstelling – werk je met het energie VELD. In een groep stelt de vraagsteller een vraag over een LEVENSTHEMA. Alle facetten die meespelen, worden opgesteld door mensen uit de groep ( de representanten)

  Zij zullen impulsen voelen om op een bepaalde manier te staan t.o.v de andere elementen. Zodoende wordt ZICHTBAAR hoe alles in jouw leven zich tot elkaar verhoudt.

  Een Vortex opstelling is alles al zo opstellen in dat je er al bent! Alles wat je wenst is er al en die dimensie REALITEIT dus ook, dus die energie kan ook al neergezet worden in ‘het veld’.

  Je zult dan vervolgens gaan voelen en INTEGREREN hoe dat voelt.
  Kortom; die vibratie MAAK je je helemaal EIGEN door al in die energie te gaan staan: welke hulpbronnen heb je dan naast je, wat doe je dan, welke eigenschappen zijn er etc….en die inzichten kan je meenemen in jouw realiteit.

  ★★ OVER DE TRAINER

  Mijn naam is Margo de Bruin, eigenaar van VIEsta. Naast evenementenorganisator ben ik tevens Positive Life Coach en opsteller.

  Gedurende 20 jaar heb ik mij verdiept in bewustzijn. ik heb in 2009 de jaaropleiding Familieopstellingen gedaan en als expert in de Wet van Aantrekking heb ik een eigen variant gemaakt binnen het opstellingswerk. Dit heb ik ontwikkeld aan de hand van onder meer de leringen van Abraham Hicks.

  Het is een UNIEKE combinatie die al tot hele bijzondere opstellingen heeft geleidt!

  Mijn missie met VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen. De toekomst van de wereld ligt bij ieder in eigen handen. Met VIËsta wil ik daarin een toereikende helpende hand bieden. 

  Dat wil ik bereiken door het organiseren van bijzondere evenementen en workshops, met impactvolle informatie over persoonlijke ontwikkeling in combinatie met plezier en ontmoeting. Indrukwekkende kennis die jou wordt aangereikt door sprekers die expert zijn op hun vakgebied. Dit alles is ingedeeld in levensthema’s, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart kunt gaan leven!

  Graag nodig ik je uit mee te gaan om verandering actief op te zoeken, routines te doorbreken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf en anderen te blijven verbazen. Kortom; speler van het leven worden in plaats van toeschouwer.

  Wordt die bewuste creator van jouw geluk, zodat jij het maximale uit je leven kunt gaan halen.
  Jouw dromen waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren, springlevend maken!

   

  • Mijn doel met VIËsta is gehoor te geven aan jouw innerlijke motivatie, naar jouw behoeften, dromen, wensen en drijfveren, en daag jou uit om verder te kijken dan het bekende.
  • Mijn missie is jouw motivatie voor ogen te houden en hoofd en hart te raken, met als doel jou dichter bij jezelf en anderen te brengen: bouwen aan een gezonde en gelukkige toekomst en leefstijl!

  VIËsta richt zich op het aanbieden van kennis en mogelijkheden om je leven te verrijken en positief en gelukkig in het leven te staan. Het doel is positiviteit en geluk te creëren binnen elk levensgebied: in je relaties, gezondheid, zingeving/ spiritueel, vrijetijd, zakelijk en financieel.

  Kernwoorden van deze website

  ✓ Gelukkig leven

  ✓ Positief denken

  ✓ Succes
  ✓ Mindset
  ✓ Mindfullness
  ✓ Focus
  ✓ Zelfontwikkeling

   

  * VIËsta zet wensen om in werkelijkheid
  * Creeren vanuit je hart
  * Verdieping in positief denken en de wet van aantrekking
  * De route naar fulltime levensgenieter zijn!

  Events

  VIËsta organiseert evenementen en workshops waarbij je door experts op een plezierige en ontspannen manier op weg wordt geholpen naar het creëren van jouw mooiste leven. Evenementen bieden jou een optimale manier om te werken aan jouw mindset, gelijkgestemde mensen te ontmoeten en plezier te beleven. 

  Levensgenieters Platform

  VIËsta Fulltime Levensgenieters is een plezier-rijk en krachtig platform. Het staat voor overvloed in het leven en brengt op inspirerende en krachtige wijze groei en positieve ontwikkelingen in jouw leven richting vrijheid, overvloed geluk en succes. Voel je enthousiast, krachtig en blij op het gebied van overvloed, liefde, plezier, geld en rijkdom en laat je inspireren!

  Inspiratie 

  Mijn intentie is jou Tips & Tools aan te reiken, je te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie. Dit alles is ingedeeld in levensgebieden, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart te kunt gaan leven.

  Doelstellingen evenementen

   

  Het samenkomen in een groep tijdens evenementen in een positieve setting is bijzonder krachtig. Door bij elkaar te komen en oefeningen te doen, help je elkaar de persoonlijke wensen nog sterker neer te zetten, beter te focussen en elkaar positief af te stemmen.

  Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die hierbij centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

  Persoonlijke groei, bewustwording en zingeving zijn begrippen die centraal staan. De activiteiten dienen als een reis in jezelf. Ontmoeten van anderen en in verbinding komen en blijven met de ander en jezelf. De mens leert door te ervaren. Ervaringen die we waarnemen met onze zintuigen. Door het oefenen met elkaar, observeren, onthouden, nadenken en discussiëren, oefen je gedachten die steeds krachtiger worden en zich ontwikkelen tot overtuigingen die je punt van aantrekking in het leven zullen bepalen.

  Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

  De basis van het leven is vrijheid;
  het resultaat van het leven is groei,
  en het doel van het leven is vreugde.

  Je droom als realiteit: van wens naar werkelijkheid!

  Waarom zou je er genoegen mee nemen alleen de ster in het toneelstuk van je leven te zijn, als je ook de schrijver, de regisseur en de uitgever kunt zijn! Geen ingewikkelde processen om te kunnen komen waar je wilt zijn. Het leven hoort leuk te zijn, en kan dat voornamelijk ook voor je zijn. Wanneer je ontdekt hoe je dat in je leven kunt brengen en het dan ook kunt toelaten, wordt het leven een feestje!

  Een herkenning van het gewone leven!

  Betekent dit dat er alleen maar oog is voor alleen maar positief denken? Dat er geen negatieve emoties, verdriet, en wanhoop mag bestaan? Deze mogen zeker wel bestaan. Ze hebben namelijk een hele belangrijke functie, en dat is niet voor niets! Positief denken gaat zeker niet om het weglopen van dat wat moeilijk of negatief is. Ik werk er alleen een andere visie op door je te focus te richten op dat wat je wilt, en jouw verleden te gebruiken als brandstof voor de toekomst!

  Zien – bewogen worden – in beweging komen.
  Met passie leven
  Ontdekken wie je bent
  Ontdekken wat je wilt bereiken
  Harmonie ervaren in alle contacten
  Liefde en vriendschappen
  Gezondheid, lichaam, voedsel
  Ouderschap
  Maatschappij
  Wat laten emoties jou zien
  Waarom is er toeval
  Succes en welvaart toelaten
  Een reis door jezelf

  Stel je eens voor dat je volop van het leven kunt en durft te genieten!

  Wat als je … vrij kon zijn om te genieten van dat wat jouw hart verlangt?
  Wat als je … kan kiezen voor je PASSIE te volgen, datgene te doen, te ervaren en te ontvangen wat je wenst?
  Volledig te genieten, vol overgave en plezier?
  Ben jij er klaar voor om (nog meer) fulltime levensgenieter te worden?

   

  Sommigen jagen het geluk na, anderen creëren het! 
  Graag neem ik je mee op reis naar geluk, door alle informatie die ik heb ontdekt en de kennis,
  ervaring en levenslessen die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan met je te delen

  Over Margo de Bruin

  van ieder mens en begon mij zowel op praktische als theoretische wijze intensief bezig te houden met gedrag, cognitieve psychologie en bewustwording. Dankzij dit pad heb ik een bredere kijk op het leven mogen ontdekken.

  Het is mijn wens jou te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie, zodat jij jouw dromen springlevend kunt gaan maken!  Ik neem je dan ook graag op reis naar (nog meer) levensgenieter zijn. Met de evenementen en workshops die ik organiseer, het Levensgenieters Platform en de Tips en Tools kan jij je ontwikkelen tot de persoon die jij wilt zijn!

  Ik wens je veel geluk en positiviteit toe! 

  Geluk – dat was het! Het was er gewoon. Een waar gevoel van plezier, energie, blijdschap en het gevoel de tijd helemaal te vergeten.
  Toen ik kind was dacht ik er niet bij na wat het was, laat staan hoe ik het moest ‘krijgen’. Ik ging volledig op in het spelen, want kinderen bekijken de wereld als één groot spel. Maar toen brak de tijd aan van volwassenheid…….Maar ik leerde opnieuw weer een speler te worden – de architect – van mijn leven, in plaats van een toeschouwer!

  Wordt ook Fulltime Levensgenieters en meld je aan bij  het platform!

  Maak jouw dromen werkelijkheid en creëer geluk, tijd en vrijheid om te doen wat jij wilt!