Op zoek naar de ware?

 Op zoek naar de ware?

Bestaat de ware liefde en hoe kan je die vinden? Bestaat de ware liefde eigenlijk wel? En hoe kan je gelukkig samen zijn met een partner? Op zoek naar de ware….

Als je op zoek bent naar de ware, naar diegene die de lege plek in je kan opvullen, dan zal dat nooit gebeuren. De ware bestaat namelijk niet.

De ware ben jij voor jezelf. Als je iemand anders als de ware bestempeld, dan ga je hem kneden naar jouw wensen. Juist door de ander compleet te accepteren zoals die is en hem laat zijn, dan ben je liefdevol naar hem.

Iedereen is uniek en de ware die jij zoekt, dat ben jij alleen zelf. Durf vol van jezelf te houden en jezelf te accepteren. Durf tijd met jezelf alleen door te brengen. Vanaf het moment dat jij voelt, dat jij genoeg bent, dan voel je je pas echt goed. Je hebt niemand anders nodig om gelukkig te zijn.

Durf vol van jezelf te houden en jezelf te accepteren

Een partnerrelatie aangaan met een ander is een aanvulling op je nu al prachtige leven. Je bent al gelukkig, en daar komt je partner nog eens bij. Je moet al gelukkig zijn, om gelukkig te kunnen zijn met iemand anders samen. Je moet eerst vol liefde aan jezelf geven, voordat je het aan een ander kunt geven en van die ander kunt ontvangen.

Wanneer jij jezelf volledig accepteert, van jezelf houdt en gelukkig bent, dan ben je op de juiste vibratie om iemand aan te trekken die ook op die vibratie zit. Hou je niet van jezelf, dan zul je iemand aantrekken die ook niet van zichzelf houdt en misschien ook niet van jou.

Je moet al gelukkig zijn, om gelukkig te kunnen zijn met iemand anders samen

Gelukkig samen met de ander

Ware liefdesrelatieOm gelukkig te kunnen zijn samen met een ander, moet je dus elkaar niet willen veranderen, maar ieder compleet laten zijn zoals ze zijn. In conflicten kiezen voor liefde in plaats van je gelijk te halen.

Als je altijd in alle situaties voor liefde kiest, kunnen er nooit echt conflicten zijn, want die lossen op, als de één stopt en voor liefde kiest. Als je gelukkig wilt zijn met een ander, zul je je gelijk willen halen altijd moeten laten vallen.

Zo is liefdevol partnerschap bedoeld

Je moet verder kijken en inzien dat dat helemaal niet belangrijk is. Daarnaast moet je in alle situaties als angsten, zoals jaloezie of frustraties, de kop op spelen, kiezen voor liefde. Ga naar je hart, voel de liefde en compassie in je hart die daar altijd aanwezig is.

Zo kun je alles aan en kun je een prachtige relatie tegemoet gaan, waarin je er voor elkaar bent, elkaar helpt groeien, elkaar inspireert en elkaar compleet in hun eigen waarde laat. Elk hun eigen unieke weg laten belopen in het leven samen. Zo is liefdevol partnerschap bedoeld.

Jamie-Vousten
GASTBLOGGER: Jamie VoustenFeelgood coach, schrijver
Helpt positieve ondernemende vrouwen en mannen hun droomleven te creëren.
Echte Voeding - Jamie Vousten

Echte voeding 
Auteur: Jamie Vousten

Revieuws:
Ik heb het boek ”Echte voeding” in een keer uit gelezen, het leest heerlijk weg. Door het lezen van dit boek ben ik een stuk wijzer geworden over wat écht goed voeding is, en dat je bepaalde voedingsmiddelen helemaal niet nodig hebt om gezond te leven.

“Wat ik zelf erg leuk vind, zijn de recepten voor alle eetmomenten van de dag. Boordevol ideeën om lekker en gezond te eten in de morgen, middag en avond!”

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES?
Je kunt reacties plaatsen. Heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een post zou willen zien.
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes KLIK HIER

ARTIKEL DELEN
Vind je deze post waardevol? Via onderstaande knoppen deel je deze gemakkelijk met je netwerk. Leuk als je dit artikel wilt delen! Zo kun je ook de mensen in jouw netwerk op weg helpen naar (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-11T22:56:54+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant