Oog hebben voor geluk

 Oog hebben voor geluk

Het was 2 mei 2012 toen ik van start ging met het opzetten van een community. Deze community noemde ik de “Abraham Hicks Club , omdat ik enorm geïnspireerd was door de boeken en filmpjes van Esther Hicks, de grondleggers van de “Abraham Hicks Publications”.

Tijdens het lezen van het voorwoord van Neale Donald Walsh in het 1e boek wat ik las – “de Wet van Aantrekking – de basisleringen van Abraham Hicks” – voelde ik meteen dat ik een heel speciaal boek in mijn handen had!

Mijn wens was nog meer mensen hierover te gaan vertellen.

De community is ontstaan uit de Facebook pagina die ik die dag meteen ben gaan opstarten. Binnen no time had ik vele volgers en groeide de pagina uit tot een van de grootste Abraham Hicks fanpagina van Nederland. Op deze pagina poste ik allerlei positieve quotes en citaten van Abraham Hicks en andere inspirerende leiders.

Al snel begon ik met ideeen om workshops en Inspiratie meetings te organiseren. Daarnaast gaf ik ook individuele coaching sessies. Ik kreeg veel reacties van mensen die het zo leuk vonden dat ik deze community club had opgericht, en hoopte dat ik er meer zou gaan organiseren.

De totstandkoming van VIËsta richting de KVK

Het begon steeds verder te kriebelen. Mijn wens was altijd al mensen te raken en een brug te zijn in het zichtbaar en meer (be)grijpbaar maken van de onzichtbare wereld naar de zichtbare wereld binnen ons bewustzijn.

Ik wilde niet alleen mensen bereiken die Abraham Hicks al kenden, maar ik wilde ook de mensen bereiken die nog niet bewust waren over de kracht van Positief denken en de mindset.

Anderhalf jaar later besloot ik dan ook om het anders te gaan aanpakken, en ging aan de slag om veranderingen door te voeren, waarmee ik hoopte meer mensen te gaan bereiken. De naam “Abraham Hicks Club” veranderde ik in VIËsta.
Dit was de naam van het bewustzijnsfestival wat ik in 2008 aan het  organiseren was; een bijzonder festival over Positief denken, met muziek, theater, workshops en nog veel meer, om de bezoeker een rondleiding door zijn/haar levensdromen aan te reiken.

“Van het leven een feest maken”

Deze naam VIËsta is altijd in mijn hart gebleven, en het voelde goed om de “Abraham Hicks Club” te gaan omzetten in de naam VIËsta. Deze naam staat voor mij voor “Van het leven een feest maken!” De namen op social media werden aangepast en er ontstond naast de Abraham Hicks Club Website, een nieuwe website viesta.nl en wat uiteindelijk deze website werd www.viesta-happiness.com

Op 2 mei 2016, precies 10 jaar later na de opricht van mijn evenementen bedrijf Display Events, werd VIËsta officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. VIËsta is een feit!

Wat betekent voor mij geluk?

Door deze veranderingen en de weg die ik in wil slaan, ben ik eens gaan stilstaan bij; wat is voor mij nou precies geluk en wat betekent geluk voor anderen?Gelukkig zijn betekent voor mij tot in elke cel van mijn lichaam voelen dat ik leef. Dat ik diep kan ademhalen en voel;

ja ik geniet van dat wat ik doe,
wie ik ben,
van dat wat er om mij heen is,
en van waar ik naar toe ga!

Wanneer ik dat gevoel heb en echt helemaal in het moment kan zijn en niet nadenk bij wat er straks komt; de dingen die ik zeg en doe vanuit mijn hart komen, en allerlei momenten als in een flow voelen zonder er bij na te hoeven denken…..dat voelt voor mij als gelukkig zijn.


Geluk; iets groots of in iets kleins

En gelukkig zijn kan op allerlei verschillende manieren zijn……heel groots, of juist iets kleins. Zoals wandelen in de natuur en genieten van een mooie zonnestraal op het water. Genieten van hele mooie muziek, of een drankje doen met een dierbare vriend(in). Of een geweldig mooie reis maken, of naar een concert gaan.

Ik weet en voel dat geluk niet alleen maar tevreden zijn hoeft te betekenen. Want ik ben er van overtuigt dat ieder mens echt diep van binnen de potentie heeft om echt verbonden te zijn met geluk…wat vooral betekent: verbonden zijn en leven vanuit je hart! Dan ben je als mens tot zoveel in staat en ervaar je alles veel helderder en intenser!

Het is maar net of je er oog voor hebt!

Al met al kan geluk in vele dingen verscholen zijn…..het is maar net of je er oog voor hebt!
En voor mijzelf ….dat is wanneer ik echt helemaal bij mijzelf kan zijn en blijven, en dankbaar ben voor wat er nu in mijn leven is. Vooral dan heeft mijn hart volledig oog voor het geluk wat altijd al voor me staat.

VIËsta is voor mij als het delen van dit geluk, en een stukje bijdragen aan het met elkaar zorgen voor elkaar en voor een positieve wereld! Want geluk, dat creëer je in jezelf, met elkaar en met dat wat er in de wereld is.

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-10T12:30:11+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant