WEBINAR
ONTDEK DE 4 STAPPEN
Om Jouw Dromen Te Realiseren

Webinar Daisy Da Veiga

Veel mensen willen een leven zoals ze dat diep in hun hart voelen.
Maar hoe kom je daar? Hoe kom je bij je hart?
En als je er bent hoe creeer je dan dat ideale leven.

Dit webinar heeft al plaats gevonden
Houd de website in de gaten voor nieuwe data

HAAL ER UIT WAT ER IN ZIT!

WIL JIJ…..meer verbinding met jouw hart en jouw Voice laten horen aan de wereld? Kies dan om deze weg te bewandelen met Daisy Da Veiga en meld je aan voor dit bijzondere webinar!

In dit webinar zal Daisy jou dé 4 stappen waarmee je jouw ideale leven kunt creëren met ons delen. Ze heeft hier ook een ebook over geschreven ‘Doen vanuit Dromen.’

Laat dit voor jou een Goede Vrijdag zijn om jouw hart en dromen te gaan volgen!

  • Hoe je jouw dromen en passie kunt gaan leven

  • Hoe je kunt gaan doen vanuit dromen i.p.v doen vanuit verplichting

  • Hoe je je niet langer door onzekerheid maar door kracht kunt laten leiden

  • Hoe jij jouw bijzondere en unieke gaven kunt gaan leven en naar buiten brengen

DAISY DAVEIGA
DAISY DAVEIGAMotivational speaker
Daisy is empowerment Specialist en begeleidt mensen om op AUTHENTIEKE wijze hun (werk)leven vorm te geven.

Over Daisy Da Veiga

Daisy is gepassioneerd over het leven. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om een OPEN HART te hebben naar jezelf toe en naar je medemens. Openheid is nodig om GELUKKIG te zijn en ZELFVERTROUWEN en enthousiasme te hebben.

Haar TALENT is om jou te inspireren meer vanuit het hart te leven en jou te helpen dit te ONTDEKKEN en je hierin te begeleiden. Met haar betrokkenheid en interactie maakt ze jou BEWUST van jouw kwaliteiten en talenten

Daisy Da Veiga ken ik als een BIJZONDERE, lieve en krachtige vrouw. We zijn al een aantal jaren bevriend en ik heb al vele mooie gesprekken met haar gehad, waarin ze mij tot levens veranderende inzichten bracht. Dat doet ze met veel warmte en geduld.

  • Motivational speaker

  • Empowerment trainer

  • Life coach

Doen vanuit dromen

Laat je gegevens achter via deze link en ontvang gratis het E-book ‘Doen vanuit Dromen’  van Lifecoach Daisy Da Veiga en leer in 4 stappen het leven te creëren waar jij van droomt!

  • In 4 stappen jouw dromen verwezenlijken

  • Krachtige KIKZ -formule

Herken jij het onderstaande uit jouw leven?

Je hebt allerlei voornemens en je wilt dingen graag anders aanpakken. Iedere keer weer hoor je jezelf zeggen wat je gaat doen, maar in de praktijk komt het er niet van.  Je ziet jezelf in dezelfde rondjes draaien en op de een of andere manier krijg je jezelf niet zo ver om dat te doen wat je het allerliefste wilt! Keuzestress, Depressieve Gevoelens en Teleurstelling zijn het gevolg.

Je wilt graag een boost aan nieuwe energie, waarmee jij op een leuke manier naar jouw doel toewerkt. Met helderheid, openheid, zelfvertrouwen en een positieve sfeer op dagelijkse basis. Je voelt dat het tijd is voor verandering. Je weet niet wat die verandering precies zou inhouden en die onwetendheid is spannend. Toch wil je het aangaan, die avontuur die jou roept. Die stap die jij wilt maken.

Daisy kan jouw coach zijn in dit proces, zodat je dit keer wel doorgaat waar je meestal stopt en in herhaling van oude patronen valt.