VIEsta raak(t) je bewust (logo van viesta alleen)

 

Sommigen jagen het geluk na, anderen creëren het! Graag neem ik je mee op reis naar geluk, door alle informatie die ik heb ontdekt en de kennis, ervaring en levenslessen die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan met je te delen.

Mijn wens is jou tips & Tools aan te reiken, je te inspireren met quotes, citaten, verhalen, positief nieuws, en heldere informatie. Dit alles is ingedeeld in levensthema’s, zodat je het gemakkelijk kunt gaan toepassen in jouw drukke bestaan en het leven meer vanuit je hart te kunt gaan leven. Ik wens je veel geluk en positiviteit toe!

 

Missie

De missie van VIËsta is een bijdrage te leveren aan een positieve wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) te maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden om meer uit het leven te halen.

VIËsta gaat over het leven, en hoe je jouw leven en dat van anderen leuker maakt!

 

* VIËsta zet wensen om in werkelijkheid
* Creeren vanuit je hart
* Verdieping in positief denken en de wet van aantrekking
* De route naar fulltime levensgenieter zijn!

 

Zou het niet mooi zijn als…..

Iedereen zijn eigen weg kan volgen,
soepel, vloeiend zonder omwegen,
zonder verdwalen je eigen natuur te volgen.
En daar dan zo volledig in op te gaan dat je onderweg genoeg ruimte hebt
om gewoon gelukkig te zijn.
Dat je niet hoeft te twijfelen welke kant je op moet,
dat je geen andere keus hebt dan je eigen weg.

 

Je droom als realiteit; van wens naar werkelijkheid
Je dromen leven, Ja het is mogelijk! Waarom zou je er genoegen mee nemen alleen de ster in het toneelstuk van je leven te zijn, als je ook de schrijver, de regisseur en de uitgever kunt zijn! Geen droom, maar werkelijkheid!
Hier kun je ontdekken hoe! Geen ingewikkelde processen om te kunnen komen waar je wilt zijn. Het leven hoort leuk te zijn, en kan dat voornamelijk ook voor je zijn zodra je begint te begrijpen hoe je dat in je leven kunt brengen en het dan ook kunt toelaten.

 

Een website over Geluk en Genieten in het leven!
Op deze website vindt je allerlei informatie over onderstaande onderwerpen, Het helpt je niet alleen om een groter begrip in jezelf te ervaren, maar ook om een groter gevoel van geluk te ervaren, meer (be)grip op je opties te krijgen en een kijkje te nemen in het mysterie van schijnbaar onmogelijke relaties, gebeurtenissen of ontwikkelingen en wat daar aan te doen.

Kernwoorden van deze website:
Positiviteit, Geluk, Succes, Mindsetting, NLP, Empowerment, Mindfullness, Focus, Groei, Zelfontwikkeling, Manifesteren.

Een herkenning van het gewone leven!
Betekent dit dat er alleen maar oog is voor alleen maar positief denken? Dat er geen negatieve emoties, verdriet, en wanhoop mag bestaan?
Deze mogen zeker wel bestaan. Ze hebben namelijk een hele belangrijke functie, en dat is niet voor niets (daarover later uitgebreid meer)

Positief denken gaat zeker niet om het weglopen van dat wat moeilijk of negatief is. Er wordt alleen een andere visie op geworpen, dan wat voorheen veelal de standaard was. Niet het aangaan van pijn door het opnieuw doorleven ervan (het als ware ‘opruimen’ ervan, wat overingens niet mogelijk is), maar het zodanig voor je laten werken dat het in je voordeel gaat vallen.
Met de informatie op deze site kan je leren hoe.

Voor jou…….
Voor wie is deze website bedoeld? Voor jou die net als ik op onderzoek is gegaan naar de diepere bron van geluk.

Zien – bewogen worden – in beweging komen.
Met passie leven
Ontdekken wie je bent
Ontdekken wat je wilt bereiken
Harmonie ervaren in alle contacten
Liefde en vriendschappen
Gezondheid, lichaam, voedsel
Ouderschap
Maatschappij
Wat laten emoties jou zien
Waarom is er toeval
Succes en welvaart toelaten
Een reis door jezelf

 

5 Levensgebieden (beschrijving platform FL)

 

Stel je eens voor dat je volop van het leven kunt en durft te genieten!
Ben jij er klaar voor om (nog meer) fulltime levensgenieter te worden?

Wat als je … vrij kon zijn om te genieten van dat wat jouw hart verlangt?

Wat als je … kan kiezen voor je PASSIE te volgen, datgene te doen, te ervaren en te ontvangen wat je wenst? Volledig te genieten, vol overgave en plezier?

 


MAAK VAN JOUW LEVEN EEN FEEST!(+ afbeelding)

VIËsta Fulltime Levensgenieters is een krachtig, plezier-rijk en wonderlijk platform. Het staat voor overvloed in het leven en brengt op inspirerende en krachtige wijze groei en positieve ontwikkelingen in jouw leven richting VRIJHEID, OVERVLOED, GELUK & SUCCES.
Voel je enthousiast, krachtig en blij op het gebied van overvloed, liefde, plezier, geld en rijkdom en laat je inspireren!

 

Wil jij VRIJHEID VOELEN?

Wil jij jouw droomdoelen realiseren, makkelijk en met plezier vanuit persoonlijke en financiële vrijheid? Dan is het Fulltime Levensgenieters Platform van VIËsta dé plek om jezelf daar op af te stemmen, zodat jij die overvloed kunt gaan ontvangen! Het kan makkelijk en met veel plezier jouw leven binnenstromen!

 

 

REALISEER JOUW DROOMDOELEN

Binnen het platform worden jou tips & tools, trainingen en opportunities aangereikt waarmee jij jouw mindset kunt gaan afstemmen op positief overvloed creëren en die jou inspiratie kunnen bieden in het creëren van een bewuste mindset.