Hoe je tot jouw ideale liefdesrelatie komt

 Hoe je tot jouw perfecte liefdesrelatie komt!

Waarom komt een relatie niet goed tot stand of wat maakt dat het uiteindelijk niet werkt en je tot het besluit komt uit elkaar te gaan? Hoe kan je dat voorkomen en een relatie tot jouw 100% ideale match maken?

Wanneer we iemand ontmoeten, zien we in hen een aantal kwaliteiten die we graag willen. Richten we ons op die kwaliteiten, en het universum doet wat het het beste doet; ons nog meer dingen aanreiken om te kunnen appreciëren van die persoon. Dat is de reden wanneer je verliefd raakt op iemand, je elke dag meer en meer dingen in die persoon ontdekt wat je leuk vind en in diegene aanbidt.Jouw ideale liefdesrelatie

De reden waarom een partner vertrekt is, omdat wij – in een poging om het echt ‘perfect’ te maken – heel snel beginnen met onze aandacht te richten aan wat er mis is omdat we niet willen dat dat in de relatie voorkomt.  Vervolgens richten we uiteindelijk te veel focus op de gebreken of problemen van die persoon, en het universum doet wat het het beste doet; het toont ons meer en meer van die problemen.

“De partner vertrekt niet omdat er geen potentieel voor een geweldige relatie zou zijn tussen jullie twee, want dat is er wel! Het gaat om focussen op het positieve” (Abraham Hicks)

We activeren een deel van hen wat zij in zichzelf kwalijk nemen. En dus uiteindelijk, wanneer ze bij ons zijn, zal steeds meer de dominante vibratie ‘ de problemen’ zijn.  Dat geeft hen vervolgens een slecht gevoel, en dus – vaak – vertrekken ze, met als argument “we horen blijkbaar toch niet bij elkaar”.

Love always win

 

Echter; ze vertrekken niet omdat er geen “potentieel voor een geweldige relatie zou zijn tussen jullie twee, want dat is er wel! Het was dat jullie beiden waren gericht op het ‘kleine’ wat verkeerd is, in plaats van al dat wat juist was! Het was slechts een klein deel dat niet juist voelde, maar dat leek een steeds groter probleem, omdat je focus daarop was gericht en er dus steeds meer bewijzen van kwamen en het meer en meer onontkoombaar leek.
Dus wanneer er een relatie in je leven niet lukte, betekent dit dat jij en die partner de “slechte delen” van elkaar hadden geactiveerd.

Niemand is perfect, iedereen heeft gebreken, maar verliefdheid betekent het accepteren van die gebreken.

Niemand zal een 100% match aan uw verwachtingen kunnen worden. Maar is het wegdrijven van een 90% match voor een 10% die niet overeenkomt, wel zinvol om te doen? Uit de duizenden 90% matches, kies er gewoon eentje uit, richt je op de 90% kwaliteiten die je waardeert, en activeer dat volop waardoor het die 10% deactiveert. En kijk dan niet achterom. Dat is hoe langdurige relaties tot stand komen.


De perfecte relatie

De perfecte relatie

Als je naar je partner kijkt, en je realiseert je dat ze niet alles zijn wat je wilde, bedenk dan; er zijn geen twee perfecte individuen. Kortom; focus je op de 80 of 90% (of wat voor waarde je het zelf ook geeft), en waardeer het! Heb het lief! Wees er dankbaar voor! Toon dankbaarheid en wees je bewust van al die reden waarom je op diegene gevallen bent.

Toon dankbaarheid en wees je bewust van al die reden waarom je op diegene gevallen bent.

Dit zal je een goed gevoel geven over hen, en vervolgens activeert en versterkt het de 90% en lost het de 10% op. Het verdwijnt steeds meer op de achtergrond, omdat je er de focus niet meer op legt. En zo werkt het.

Dus ik zou zeggen, geniet er van en van elkaar!

AUTEUR: Margo de BruinPositive Life Coach, LOA expert, Investeerder, Systemisch opsteller
Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren in het in jezelf geloven en met passie te leven en vooral: je passie te leven vanuit plezier en overvloed!

REACTIES, VRAGEN OF SUGGESTIES? 

Deel jouw reactie hieronder. En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen:
Laat het weten!

Voor nog meer positieve tips en quotes

BLOG DELEN

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen! Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk!

2020-06-10T12:21:57+00:00

Titel

Ga naar de bovenkant