Laden Evenementen

★★ GROOT FEEST!…. en jij bent uitgenodigd!

Deze bijzondere avond opent de deuren naar JOUW IDEALE levenservaring en zet jouw wensen om in werkelijkheid. Je ontdekt hoe je vanuit jouw hart kunt gaan creëren. Je zult ontdekken waar jouw dromen je heen willen leiden.

De 2 hele leuke, speelse, en transformerende workshops voor een verdieping in positief denken en de Wet van Aantrekking en een bijzondere presentatie van succesverhalen, zullen een versnelling teweegbrengen van de creatie van jouw ideale leven, waarbij jij elke dag JOUW BESTE DAG kunt gaan LEVEN!

Zorg dat je er bij bent! Het wordt één groot magisch feest! Ontmoet, ontspan, heb plezier en geniet met een grote groep positief gestemden! Een bijzondere en ontspannen beleving die nog lang in het geheugen tot inspiratie zal leiden!

Het is zo ongelooflijk leuk om met een grote groep positief gestemde mensen bij elkaar te zijn. Ik heb het keer op keer ervaren hoeveel positieve energie er dan in je vrij komt. Zoveel lieve vrienden en interessante mensen ontmoet. Kortom; telkens tovert het een grote glimlach op mijn gezicht!

En dat gun ik iedereen en mijn intentie is dan ook om dat een ieder aan te reiken via VIËsta evenementen! Daarom is dan ook dit EVENT GRATIS!

 

 

Een FEEST speciaal voor JOU…..en voor alle mensen die POSITIEF in het leven (willen) staan.
Jij.. die zich verbonden wil voelen met jouzelf en daardoor ook met de mensen om jou heen!

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

MAAK VAN JOUW LEVEN EEN FEEST!

Het leven is voor mij een MAGISCH FEEST. Ik geniet nu van het leven, en elke dag voelt aan als een kans om mijn dagen nog magischer te maken dan ze al zijn! Dat gun ik jou ook! Er is heel veel speciaals wat ik je wil aanreiken met VIËsta, waarmee jij vele deuren zal openen en nog meer van het leven zal gaan genieten!

 

Positief denken en de Wet van Aantrekking

Ik heb in de afgelopen 20 jaar een lang pad gelopen met zware stormen en diepe dalen. Vele methodes gevolgd en telkens dacht ik…ja dit is de weg om gelukkig te worden en te blijven! Maar het leek slechts een utopie, totdat in 2012 Abraham Hicks en de kracht van het positief denken op mijn pad kwam. Het raakte mij recht diep in het hart.

Er werd iets in mij geraakt waardoor ik iets in mij voelde veranderen. Ik voelde de energie in mij bruisen, kreeg het stuur van mijn leven weer in eigen handen en voelde weer vuur in mijn hart. Kortom, ik werd weer een speler – de architect – van mijn leven, in plaats van een toeschouwer.

 

 

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

UNIEKE AVOND OM JOUW DROOMWENSEN DICHTERBIJ TE HALEN!

Wat is het BIJZONDER dat dit 1e grote event niet alleen een mooi event, maar meteen een HEEL SPECIAAL EVENT gaat worden waar letterlijk jou een GOUDEN TOEKOMST wordt aangereikt!

Want er wordt jou iets aangereikt waarmee je gegarandeerd VRIJ jouw wensen kunt gaan WAARMAKEN!!!

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

MANIFESTEER JOUW IDEALE LEVEN

Omdat het feest is nodig ik je graag uit om je (verder) in deze bijzondere wereld van positief denken te laten verwonderen, en GEEF ik je naast 2 bijzondere workshops en een feest, ook een cadeau door kans te maken op € 275,- naar een GOUDEN TOEKOMST met jouw ticket!

Je kunt vanuit je hart het leven gaan creeren wat je wenst.

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

2 WORKSHOPS & La VIËsta PARTY!

Een uniek event vol gezelligheid, overvloed en magie! De vernieuwde website van VIËsta met de database voor trainers gaat online. Een mooie doorstart van VIËsta. En ook dat wordt gevierd! Ontmoet, ontspan, heb plezier en geniet met een grote groep positief gestemden! Een bijzondere en ontspannen beleving die nog lang in het geheugen tot inspiratie zal leiden!

 

★★★ PROGRAMMA

We starten de avond met 2 inspirerende workshops die gerelateerd zijn met waar VIËsta voor staat: Positief denken, Wet van aantrekking, verbondenheid, Abraham Hicks, Virtual reality en je dromen realiseren

18:00 – 18:30 Inloop en ontvangst

18:30 – 19:30 Workshop 1 Playfull Resonance (Sylvia van Swaaij)

Levensveranderende presentatie

20:00 – 21:00 Workshop 2 Get connected (Valentine Berning)

21:00 – 24:00 La VIËsta party – DJ, Meeten, Loungen

 

★★★ UNIEK EVENT

Zindering en vrolijkheid worden gecombineerd met diepgang, inspiratie, en co -­ creatie. Ontdek de wereld van magie en virtuele realiteit! Midden in de natuur en de rust, om inspiratie en flow tot je te laten komen.

✅ Stap in een wereld van overvloed

✅ Ontmoet, ontspan, heb plezier en geniet met een grote groep positief gestemden!

✅ Kom positief in contact met jezelf en de ander. Stem je af op nog meer positieve ervaringen in jouw leven.

✅ Ontdek de wereld van magie en virtuele realiteit!

✅ Wordt je bewust van wat er present bij je is, en hoe het staat met je beingness i.p.v. doingness.

✅ Ontdek hoe je op een ontspannen manier jouw successen creëert.

 

 

Een FEEST speciaal voor JOU…..en voor alle mensen die POSITIEF in het leven (willen) staan.
Jij.. die zich verbonden wil voelen met jouzelf en daardoor ook met de mensen om jou heen!

 

★★★ LOCATIE

Het vindt op een mooie locatie plaats…….alsof je een beetje op vakantie gaat 🙂
Retraiterie Rottemeren is een feestlocatie, gelegen op een unieke plek: aan de oever van de Rottemeren, een oase van rust in het hartje van de Randstad (gemeente Lansingerland).

Het beschikt over een restaurant, met een gezellige bar en een schitterende tuin wat direct aan het water ligt. Met gezellige vuurkorven en open haardenn in de tuin en een sfeervolle zaal, is deze locatie een ideale plek voor een powerfull positief event!

 

★★★ WORKSHOP 1 – Playfull resonance

Trainer: Sylvia van Swaaij – De Lachcoach

Voor iedereen die meer vreugde en plezier wil ervaren, een positieve magneet wil worden en op een ontspannen manier successen creëert!

 

Met deze workshop laadt jij je op met nieuwe positieve energie. Het bevorderd jouw concentratie, welzijn, creativiteit, productiviteit, en je bent meer bewust aanwezig.

Ontdek de kracht van jouw lach en hoe jij vrolijk en blij door het leven kan gaan.

 

★ TRAIN JEZELF NAAR EEN POSITIEVE MINDSET

Word bewust van hoe jij jouw lach in kan zetten en train jezelf naar een positieve mindset. Hiermee verhoog jij jouw energie en word jij die positieve magneet waarmee jij moeiteloos en met plezier mooie ervaringen aantrekt.

Een workshop waarin je je positief en energiek gefocust gaat voelen en in verbinding met jezelf en de ander. Je gaat je afstemmen voor nog meer positieve ervaringen in jouw leven!

 

★ NA DEZE WORKSHOP

✅Heb je ontdekt wat de kracht van jouw lach is

✅ Ben je bewust van hoe jij jouw lach in kan zetten

✅ Ben jij de positieve magneet waarmee jij moeiteloos jouw wensen aantrekt

✅ Weet jij hoe je op een ontspannen manier jouw successen creëert.

✅ Voel jij je goed, vrolijk en energiek; jouw natuurlijke staat van Zijn!

Voor meer informatie: www.delachcoach.nl

 

★★★ WORKSHOP 2 – Get Connected

(Trainer: Valentine Berning – DimensionTV)

Een workshop waarin je je positief en energiek gefocust gaat voelen en in verbinding met jezelf en de ander. Je gaat je afstemmen voor nog meer positieve ervaringen in jouw leven!

In deze workshop zal jij geprikkeld, uitgedaagd en geraakt worden. Je zal worden meegenomen in de wereld van magie. Je wordt je bewust van wat er present bij je is, en hoe het staat met je beingness i.p.v. doingness. Daarbij neem je een kijkje in jouw virtuele realiteit.

 

★ NA DEZE WORKSHOP

✅ Voel jij je positief en energiek gefocust

✅ Sta jij in verbinding met jouw eigen Kracht en Weten

✅ Heb je inzichten gekregen in vragen in jezelf

✅ Heb je een kijkje genomen in jouw fantasie en virtuele realiteit

✅ Sta jij positief in contact met de mensen om je heen

✅ Heb je contact gemaakt met jouw creatieve Ik

Voor meer informatie: www.dimensiontv.nl

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Een versnelling van elke dag jouw beste dag

Mijn LEVEN is voor altijd POSITIEF verandert nadat een groot inspiratiebron Abraham Hicks mijn leven binnen kwam, nu precies 5 jaar geleden. Alles over POSITIEF DENKEN en de WET VAN AANTREKKING.Deze teachings zijn voor mij het sluitstuk waarmee de ware SLEUTEL n mijn handen ligt!

Abraham Hicks en andere geweldige kansen zijn mijn leven binnen gekomen. Het heeft mijn leven voor altijd verandert en vanuit het niets heeft het allerlei deuren geopend, die voorheen jaren gesloten leken! Mijn leven is nog meer een feest geworden, en ik kan mijn leven nu leven vanuit mijn passie! Ik ben vrij om mijn eigen weg te gaan en mij vrij te voelen!

En daar staat de naam VIËsta ook letterlijk voor…….. LA VIE EST UNE FIESTA! (het leven is een feest)

 

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren is gratis. Kom je met openbaar vervoer dan verwijs ik je voor verdere instructies graag naar de website www.retraiterie.nl/route

 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@viesta.nl

 

Waarom is het event gratis

Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren en plezier en overvloed aanreiken zodat het voor iedereen mogelijk is!

 

PROFESSIONELE ONLINE DATABASE TRAINERS & COACHES

Er wordt een nieuwe website gelanceerd met de profesesionele database voor trainers & Coaches. Voor meer informatie info@viest.nl