Laden Evenementen

Inspiratie Workshop vakantie in Frankrijk

Een ideale en inspirerende locatie, positieve activiteiten met een hoge positieve energie, de leringen van Abraham, voeten op de grond en een groep gelijkgestemde mensen met eenzelfde intentie om geluk en succes te manifesteren door positief denken; dat zijn de ingrediënten die een AH(a) Inspiratie midweek voor alle deelnemers tot een succes zullen maken. Een die nog lang in het geheugen tot inspiratie zal leiden.

Workshops gezocht

Dromen hebben – een wens – dat, doordat je het naar buiten brengt steeds meer vorm gaat krijgen. Dit is zo een droom. Daarom deel ik hem graag met jullie.
Een idee dat op mijn pad kwam. Het begon met een locatie die van uit het niets mij aangeboden werd.
De intentie is er. En voor nu zijn we op zoek naar mensen die workshops en coaching geven op het gebied van de Wet van Aantrekking, en creatieve workshops. Voel jij hier iets voor? Laat het ons dan weten!

Een locatie in het buitenland: Frankrijk

Een workshop vakantie in het buitenland biedt vele voordelen. Je bent helemaal weg uit de vertrouwde standaard omgeving (nieuwe visie en loslaten van het oude). Er krijgt een ontspannen vakantiegevoel. Frankrijk is een vakantieland bij uitstek. Het heeft veelal mooi weer wat een zeer belangrijke factor is in het creeren van positieve omstandigheden voor de ideale setting. Daarnaast is het land rijk aan mooie (soms robuste) natuurlijke omgevingen! Inspiratie alom!