Portfolio

Vrijetijd

2019-07-03T13:54:24+00:00

Het is tijd om te ontspannen! Vrijetijd! Vrij zijn van verplichtingen en de vrijheid te voelen om dingen te doen, omdat ze leuk zijn en plezier geven en jouw leven verrijken. In dit levensgebied geven we aandacht aan overvloed te gaan ervaren in je vrij voelen. Werkelijk oog te hebben voor wat jou echt energie geeft en wat jouw leven verrijkt! Hoe vaak heeft iets doen wat jou echt blij maakt jouw prioriteit? Tijd doorbrengen met je kinderen, met je partner, familie, vrienden bijvoorbeeld. Of de plekken bezoeken die je graag zou willen zien? Reizen en dagjes uit, om even helemaal weg te zijn van het dagelijkse leven. Kortom, hoe laad jij je op en hoe bewust ben jij bezig met jouw vrijetijd en hoeveel energie levert dat jou op? Heb je altijd het gevoel tijd tekort te hebben, of laat je het jezelf  toe om het moment van nu totaal te beleven? Ofwel, hoe zou jouw ideale vrije week eruit zien? Creëer jij genoeg tijd voor jezelf die niet bezet is?

Geld/Werk

2019-05-21T08:49:01+00:00

Elke ochtend opstaan met een lach op je gezicht opstaan omdat je zin hebt om naar je werk te gaan. Je vrij en gelukkig voelen in je baan. Tot volle ontplooiing komen van jezelf en in harmonie en met plezier omgaan met je collega’s. En in financiële overvloed leven en datgene kunnen doen wat je wenst. Dat alles is mogelijk zodra je jezelf positief weet af te stemmen, zodat je datgene in je leven creëert waar je naar verlangt! Via de aparte facebook groep @VIEsta’s Fulltime Levensgenieters Platform: Succesvol naar Financiële Vrijheid, vind je ook allerlei informatie en tools over dit onderwerp!

Liefde/Relaties

2019-05-20T11:11:07+00:00

Kom in positieve relatie met jouzelf en met de ander.Je kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren zodra je begrijpt wat de basis vormt van elke relatie. Heb je altijd al de ideale partner willen ontmoeten?  Wil je je kinderen leren begrijpen zodat het opvoeden harmonieus en natuurlijk verloopt? En zoek je plezier, positiviteit en evenwicht in al je relaties tot een ander? Hier vind je tips & tools, blogs en ervaringen die jou helpen om in harmonie om te gaan met de mensen om je heen en waar je van houdt

Gezondheid

2019-05-20T11:05:18+00:00

Een gezond & Vitaal lichaam draagt bij aan een gelukkig leven. Stem je af op het in overvloed leven van een fysieke en mentale gezondheid.Echte fitheid is een zaak van lichaam en geest en de wisselwerking hiertussen. Waar begin je?Voelt het voor jou dat jij tijd en energie kunt besteden aan je gezondheid (zowel lichamelijk als psychisch).Hoe zou het zijn als jij gezondheid zich moeiteloos in jouw leven manifesteert?

Zingeving

2019-05-20T10:52:41+00:00

De meest oorspronkelijke betekenis van zingeving is richting.Wat geeft jou energie en wanneer heeft jouw leven zin?Welke richtingen heb je in je leven ingeslagen en voelen deze richtingen als jouw richtingen?

Titel

Ga naar de bovenkant