Beste mensen,

ik wil graag even wat vertellen over het fultime levensgenieters platform en over mijn coach Margo.
Dankzij het platform en vooral Margo is er voor mij een totaal andere wereld geopend en ontstaan.Ik heb er nooit bij stilgestaan dat je via beleggen een passief inkomen kan opbouwen om zo je dromen waar te kunnen maken, en een beter leven kan creeren.

Ik kwam met Margo in contakt om dat ze dicht in mijn buurt woont en ik wat info wilde hebben.Ik zag haar denken zal ik er over beginnen of niet, ik ben blij dat ze er over is begonnenIk heb er geen spijt. Goed rendement…. zal je bij de bank nooit meer krijgen. je moet (bijna) betalen als je spaargeld op de bank hebt.

Margo heeft mij goed begeleid in de trajecten. Ik heb zeer veel van haar geleerd, en leer nog steeds van haar, loop ik tegen een probleem aan zal ze zeker helpen, fijn om op iemand terug te kunnen vallen die ervaren en gedreven is.Ook heeft ze mij op persoonlijk vlak gecoacht waar ik zeer blij mee bent, ze geeft ook zeer goed advies waar ik wat aan heb, ik heb geleerd om de rust te bewaren en dat je voor niemand moet denken en iedereen zijn eigen keuze moet laten maken.

Tot slot:
Lieve Margo,Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en dat ik bij de fulltime levensgenieters mag behoren, je hebt mijn leven/toekomst een stuk rooskleuriger gemaakt.Ik hoop dat viesta-happiness een zeer groot succes wordt en dat al jouw dromen echt uit komen.Je bent een zeer wijze vrouw met het hard op de juiste plaats,

Met oprechtheid geschreven Robert