Hoe je tot een perfecte liefdesrelatie komt

//Hoe je tot een perfecte liefdesrelatie komt

Hoe je tot een perfecte liefdesrelatie komt

Waarom komt een relatie niet goed tot stand of wat maakt dat het uiteindelijk niet werkt en je tot het besluit komt uit elkaar te gaan? Hoe kan je dat voorkomen en een relatie tot jouw 100% ideale match maken?

Wanneer we iemand ontmoeten, zien we in hen een aantal kwaliteiten die we graag willen. Richten we ons op die kwaliteiten, en het universum doet wat het het beste doet; ons nog meer dingen aanreiken om te kunnen appreciëren van die persoon. Dat is de reden wanneer je verliefd raakt op iemand, je elke dag meer en meer dingen in die persoon ontdekt wat je leuk vind en in diegene aanbidt.

De reden waarom mensen vertrekken is, omdat wij – in een poging om het echt ‘perfect’ te maken – heel snel beginnen met onze aandacht te richten aan wat er mis is.  Vervolgens richten we te veel focus op de gebreken of problemen van die persoon, en het universum doen wat het het beste doet; het toont ons meer en meer van die problemen. We activeren een deel van hen wat zij in zichzelf kwalijk nemen, en dus uiteindelijk, wanneer ze bij ons zijn, zal steeds meer de dominante vibratie ‘ de problemen’ zijn.  Dat geeft hen vervolgens een slecht gevoel, en dus – vaak – vertrekken ze, met als argument we horen blijkbaar toch niet bij elkaar.

Echter; ze vertrekken niet omdat er geen “potentieel voor een geweldige relatie” zou zijn tussen jullie twee – want dat is er wel! – het was dat jullie beiden waren gericht op het ‘kleine’ wat verkeerd is, in plaats van al dat wat juist was! Het was slechts een klein deel dat niet juist voelde, maar dat leek een steeds groter probleem, omdat je focus daarop was gericht en er dus steeds meer bewijzen er van kwamen en het meer en meer onontkoombaar leek. Dus wanneer er een relatie in je leven niet lukte, betekent dit dat jij en die partner de “slechte delen” van elkaar hadden geactiveerd.

Niemand is perfect, iedereen heeft gebreken, maar verliefdheid betekent het accepteren van die gebreken. Niemand zal een 100% match aan uw verwachtingen kunnen worden. Maar is het wegdrijven van een 90% match voor een 10% die niet overeenkomt, wel zinvol om te doen?

Uit de duizenden 90% matches, kies er gewoon eentje uit, richt je op de 90% kwaliteiten die je waardeert, en activeer dat volop waardoor het die 10% deactiveert. En kijk dan niet achterom. Dat is hoe langdurige relaties tot stand komen.

De perfecte relatie

Als je naar je partner kijkt, en je realiseert je dat ze niet alles zijn wat je wilde, bedenk dan; er zijn geen twee perfecte individuen. Kortom; focus je op de 80 of 90% (of wat voor waarde je het zelf ook geeft), en waardeer het! heb het lief! Wees er dankbaar voor! Toon dankbaarheid en wees je bewust van al die reden waarom je op diegene gevallen bent. Dit zal je een goed gevoel geven over hen, en vervolgens activeert en versterkt het de 90% en lost het de 10% op. Het verdwijnt steeds meer op de achtergrond, omdat je er de focus niet meer op legt. En zo werkt het.

Dus ik zou zeggen, geniet er van!

2019-08-21T15:04:29+00:00